Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarisini sponsor ödeyecekmis, sanirim bizden feghouli'den az kazanacak

Attila daha formaya sponsor bulamıyoruz transfere nasıl bulacaksın? Yapma etme kardeşim.

Yıllardır söylenen klişe yalanlar bunlar.

Falcao gelsin sponsor buluruz, forma satarız, kombine satarız parası çıkar vs.

Ayrıca döviz kurunun bu seviyeler de kalacağı bile belli değil.

Neredeyse tüm kazançlar TL iken bizim artık bir oyuncuya 5 milyon euro maaş bandında anlaşmamız maddi açıdan intihardır.

falcao

1563465424080.webp

1-2 senelik bir tatmin için yıllık 6 7 milyon euro lar verilecekse gelmesin Falcao falan. 3 4 milyon euro lara geliyorsa başımızın üstünde yeri var. Gomis etkisi yapar inanıyorum buna...

huzurevi olusturacak degiliz. banegali falcaolu kadro totalde cok yasli olur.

Yalnız o bu değil de ben çok güzel patladım. Ağustos'a kadar transfer beklemiyordum dün Seri bugün Falcao yarın başka biri :D

Genelde ileride “ben demiştim” demek için yazılıyor. Ama transferde aynı gün içerisinde bile şartların değişebildiği unutuluyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Samatta yı 25 - 30 a satacağının garantisi yok. Ama Falcao gibi bir futbolcuyu bedelsiz bir daha çok zor yakalarsın :ka:

Falcao'ya 1€ bonservis ödemeyeceksek yüksek maaşla alınmasına hiç itirazım yok. Direk alalım.
Bence bu maaşı şu an sübvanse edecek mali durumumuz vardır. Çünkü 2 sene üst üste şampiyon olduk ve yine 2 sene üst üste şampiyonlar ligine direk gidiyoruz, para akıyor ama FFP anlaşması gereği transfere para harcayamıyoruz.

Şuna dikkat etmek lazım FFP'nin daha 2. sezonundayız (yanlış biliyorsam lütfen düzeltin) ve bu anlaşma 4 yıllık. Bu yaz dahil olmak üzere daha 6 transfer dönemi sattığın kadar al ensemizde olacak. Dolayısıyla bize ilerleyen yıllarda hamle şansı kazandıracak, değer kazanıp kasamızı dolduracak transferler yapmamız şart! Veyahut Fatih Terim'in yine şapkadan tavşan çıkartıp Ozan Kabak gibi 10-15m€ bandında bir can suyu kazandırması gerekiyor.

Özetle Falcao transferi bonservissiz olacaksa şu FFP şartlarında bulunmaz hint kumaşı ama genel olarak bonservis vereceksek Banega gibi geri dönüşü olmayan oyunculardan ziyade Marcao, Luyindama, Samatta, Cuellar gibi katma değer yaratma ihtimali olan (bakın yaratacağı garanti olacak diye bir şey yok) oyunculara verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt