Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yayın hakları paramızı günlük kurdan verin lan
adamlar 3 küsürken sabitleyip kitlediler bize, yetmezmiş gibi beklentiyi karşılayamadı diye 600milyon liralık indirim istiyorlar. lig o kadar bok ki adamlar çekilmek için yol yapıyor. bizim andavallar da hala yerli muhabbeti yapsın. bunların yabancılarla ilgili kötü anıları var kesin yoksa baska bir acıklaması yok bu ırkçılığın.

bu arada bein in 3 civarından kuru sabitlediği dönem aziz yıldırım harici kimse de ses çıkarmamıştı. sebebi de bein e mahrum kalmamız. mesele gene ülke futbolunun içler acısı haline geliyor.

Serkan Akkoyunun tweet'i ile Veli Yiğitin Sevilla taraftarının Banegaya tepkili söylemi örtüşüyor. Torresin formda olması da önemli.

Banega transferi Agustos içinde tam belli olur

Kap gelmeyecek galiba bugün. Ali naci ile rodopdan ses yok

aklıma ibrahimovic olayı geliyor. :d falcao için çok ümit bağlamayın. 7m luk ücreti karşılayacak göt yok ne yazık ki bizde. yarısının bizim yarısının sponsor aracılığıyla ödeneceği söyleniyor ama 3.5m euroya formaya sponsor bulamıyoruz adam gibi. kalkıp biri oyuncu getirmeye sponsor olmaz.

SERİ'nin KAP açıklamasıdır. Başka bir şey sanmıyorum. Saat 19:05 ve hiç bir açıklama gelmedi.

1-2 senelik bir tatmin için yıllık 6 7 milyon euro lar verilecekse gelmesin Falcao falan. 3 4 milyon euro lara geliyorsa başımızın üstünde yeri var. Gomis etkisi yapar inanıyorum buna...

3.5 m euro sponsor 3.5 da biz ödeyeceğiz yıllık. Toplam 7 m euro.

Monaco serbest bırakıyor bedelsiz.

bu kap olayi nedir, bi yerden duyum mu geldi? normalde zaten 19.05 de kap gelecekse resmi twitter sayfasi yazardi

Bakın Drogbanın ekmeğini hayla yiyoruz. Falcao demek vizyon demek. Bir program izlemiştim yurt dışında araştırma yapıyorlardı, Türkiyenin en güçlü takımı hangisi diye. Adamın biri fb dedi neden dediler, Van Persie orada oynamamışmıydı dedi kaç tanesi. Bizim takımı söyleyenlerde Drogba demişlerdi. bjk yi diyenler querasma demişlerdi.
Yani illa al sat al sat olacak diye bir şey yok. Bazen vizyon için gerekir böyle transferler.
Bonservis olmadan sponsor yardımı ilede geliyorsa tadından yenmez. Dünyada manşet olmak demek, reklam demek.
Gelirsede, kendisinden daha aşşagı kalitedeki adamlar 30 gol atıp bizim ligi sallıyorsa, Falcao nun ölüsü onu yapar.
Benim nacizane görüşüm bu.

H.o
Screenshot_20190718-190658.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt