Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Hikmet troll belli de beceremiyor işte , Murat Kara göreve
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne 13 milyona satılırsa, bas 10 milyonu buna işte.bu domingez videosunu furkan modaratör paylaşmıştı ilk izledim sonra diğer videolarına falan baktım.Herif gelirse sadece kaptığı toplarla taraftar değil takımda coçar ama bence bu herifin transferi Falcaodan bile daha zor.Keşke alsak o videodakilerinin yarısını değil çeyreğini şl de yapsa 20 30 a rahat okutulcak bir herif
Birisi burda sanki 14 milyon dollar maddeli haber paylasmisti.
Aynen reis. Aynı entry girildiği için silinmiş. Değişen bir şey yokGurpegi entrysi silinmiş diye çok yaygara kopmuş olabilir diye belirteyim.daha önce de aynı entryi girdiği için silinmiş modlar tarafından
Hikmet Bey geldi onun yerinenejat vardi bir ara nöbette o renkdasimiza noldu tam hatirlamiyorum kuş muyfu
Reyiz Mehmet topalın amca oğlu musun sabah akşam Mehmet topal diyorsun.
Her futbolcunun bir ederi var renktas Ronaldo juve den 30 alırken dybla veyahut başka oyuncular ses çıkaramaz ayrıca bahsettiğin oyuncularda bizde yıllık 5 milyon Euro'ya yakın ücretler alıyor ben Falcao nun maaşına takımda kimsenin itiraz etmemesi gerektiğini düşünüyorumBu falcao isi ciddiyse sponsor bile odeyecek olsa 4-4,5 ustu olmamali
Simdi denge dengeoglu falan diyeceksiniz ama kesinlikle takimin dengeleri bozulur
Falcaoya 7 ver ondan sonra bak bakalim belhandadan feghouliden verim alabiliyormusun
Renktas oyuncu satmadigimiz surece bu paralari veremeyiz, anca Belhanda giderse olur7-8'e birakiyorlarsa hemen almak lazım.
#ÖZELL
Mbaye Diagne Çin'de!!! Kulüp ismini tam olarak alamadık ama bir Çin kulübü ile büyük oranda anlaşıldı. Fiyat 13-15 milyon Euro civarı. Mbaye Diagne yarınki Afrika kupası finalinden sonra Çin kulübünün yöneticileri ile bir araya gelecek.
Transfer Gündemi Galatasaray