Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikmet troll belli de beceremiyor işte , Murat Kara göreve

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josef yaşı 25 falan olsa muazzam olabilirdi ama 30 falan olmamalı o bölgede max 27 bence.

bu domingez videosunu furkan modaratör paylaşmıştı ilk izledim sonra diğer videolarına falan baktım.Herif gelirse sadece kaptığı toplarla taraftar değil takımda coçar ama bence bu herifin transferi Falcaodan bile daha zor.Keşke alsak o videodakilerinin yarısını değil çeyreğini şl de yapsa 20 30 a rahat okutulcak bir herif
Diagne 13 milyona satılırsa, bas 10 milyonu buna işte.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nejat vardi bir ara nöbette o renkdasimiza noldu tam hatirlamiyorum kuş muyfu

#ÖZELL

Mbaye Diagne Çin'de!!! Kulüp ismini tam olarak alamadık ama bir Çin kulübü ile büyük oranda anlaşıldı. Fiyat 13-15 milyon Euro civarı. Mbaye Diagne yarınki Afrika kupası finalinden sonra Çin kulübünün yöneticileri ile bir araya gelecek.

Transfer Gündemi Galatasaray

Gecen sene onlibero mevkii için sol ayaklı siyahi bir arkadaş vardı adı neydi acaba?Çok adı geçmişti olmamisti

Bu falcao isi ciddiyse sponsor bile odeyecek olsa 4-4,5 ustu olmamali
Simdi denge dengeoglu falan diyeceksiniz ama kesinlikle takimin dengeleri bozulur
Falcaoya 7 ver ondan sonra bak bakalim belhandadan feghouliden verim alabiliyormusun
Her futbolcunun bir ederi var renktas Ronaldo juve den 30 alırken dybla veyahut başka oyuncular ses çıkaramaz ayrıca bahsettiğin oyuncularda bizde yıllık 5 milyon Euro'ya yakın ücretler alıyor ben Falcao nun maaşına takımda kimsenin itiraz etmemesi gerektiğini düşünüyorum

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya önemsiz ve alakasız ama bir şey soracağım, forumda şizofrenik bir abi vardı çok önceki dönemlerde, işte "Şu futbolcunun amcası ile görüştüm, teyzesi ile şöyle buluştuk, şu topçunun dayısı şöyle dedi, halası böyle güldü vs vs" derdi, saçma alakasız fotoğraflar atardı hatta, kimdi o ne oldu ona?

#ÖZELL

Mbaye Diagne Çin'de!!! Kulüp ismini tam olarak alamadık ama bir Çin kulübü ile büyük oranda anlaşıldı. Fiyat 13-15 milyon Euro civarı. Mbaye Diagne yarınki Afrika kupası finalinden sonra Çin kulübünün yöneticileri ile bir araya gelecek.

Transfer Gündemi Galatasaray

Nerde yaziyor dostum. Twitter ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt