- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
seri kapi gelecek mi bugün daha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel oldu italyanlar boş stoper oynatmazlar hele de güney amerikadan alıp.Beşiktaş, Victor Hugo'dan vazgeçti.. Yeni hedef Honore de Balzac...
@emregonlusen
gördüm simdi takip ediyordum eglenmek icin hepsini kopyaladim demin xd . Herif marcao yu satmis belhandayi satmis, diagne yi satmis, soso yu satiyordu neredeyse.knk adam demin müthiş uçtu önümüzdeki hafta takımın yarısı değişiyormuş şizofren galiba delirmiş![]()
gelir. Maliyeti vs açıklanır
seri kapi gelecek mi bugün daha?
Kendi bıraktı herhal.Evet reis buydu, hatırladımNoldu şutlandı galiba, ilginç bir vakaydı
Güzel oldu italyanlar boş stoper oynatmazlar hele de güney amerikadan alıp.
tek duam 15-18 arasi satin opsiyonu. Umarim onyekuru dan ögrendikgelir. Maliyeti vs açıklanır
18 dir öyle yazılmıştıtek duam 15-18 arasi satin opsiyonu. Umarim onyekuru dan ögrendik
Ontivero'da çok fena kazıklandık harbiden.Ligde iş yapmış arjantinliler mevcut örneğin sosa belluschi ve batalla
Bize gelenlerden çoğu çöp çıktı lakin bknz burdisso ontivero ve carrusca
Kessie demeyeydi belki yutardık.İlkler benden sorulur! Belhanda 15M euro+5M euroya gitti. Yerine aldığımız oyuncu Pazartesi açıklanacak, Çarşamba kampa gelecek. İsmi açıklıyorum az sonra.
Belhanda, sheffield united’a gitti. 15 milyon + 5 bonus.
Soso’yu da istediler, hoca izin vermedi.
ÖZEL HABER! Milan’dan Franck Kessie’yi bedelsiz kiraladık. Pazartesi açıklanır, Çarşamba günü kampta! İlkler benden sorulur.
Brugge’li Okereke 5 milyon euro + 3 bonus karşılığında bitti. Falcao-Okereke olacak. TÜM HERKES BENİ KONUŞACAK!
Muslera-Scout-Luyindama-Cahill-Nagatomo(Scout)-Matic-Seri-Kessie-Feghouli-Babel-Falcao
Şerefim üzerine yemin ederim ki doğruyu söylüyorum sizden 2 gün beklemenizi rica ediyorum. Güzel günler göreceğiz.
Okereke’yi neden 5+3’e bıraktılar diye merak ediyorsanız bedelsiz Ozornwafor’u kiralayacağız Brugge’ye.
Az sonra tüm tivitleri kaldırıp kilidi açacağım ve yeni tivitle olanları özetleyeceğim yaşananlar inanılmaz ama bana güvenin sadece 2 gün güvenin.
xdddd
olsun da. seneye büyük ihtim. feghouli ve marcao gider. Sadece marcaonun parasiyla bile alinir18 dir öyle yazılmıştı
Balzacı bilmiyorum hugo iyiydi.İyi oyuncu diyorsun Balzac ?