Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
knk adam demin müthiş uçtu önümüzdeki hafta takımın yarısı değişiyormuş şizofren galiba delirmiş :D
gördüm simdi takip ediyordum eglenmek icin hepsini kopyaladim demin xd . Herif marcao yu satmis belhandayi satmis, diagne yi satmis, soso yu satiyordu neredeyse.

s-54067e5f147f6e50fc06485e80d65dda43c7e719.webp

Hadi gel bir kibrit çak ..

Ligde iş yapmış arjantinliler mevcut örneğin sosa belluschi ve batalla

Bize gelenlerden çoğu çöp çıktı lakin bknz burdisso ontivero ve carrusca
Ontivero'da çok fena kazıklandık harbiden.
Adam şimdi Malezya ligine kadar düşmüş her sezon takım değişiyor.

@ergazeteci: SICAK BİLGİ | Radamel Falcao, eski takım arkadaşı Arda Turan’ı arayarak Galatasaray hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

İlkler benden sorulur! Belhanda 15M euro+5M euroya gitti. Yerine aldığımız oyuncu Pazartesi açıklanacak, Çarşamba kampa gelecek. İsmi açıklıyorum az sonra.
Belhanda, sheffield united’a gitti. 15 milyon + 5 bonus.

Soso’yu da istediler, hoca izin vermedi.

ÖZEL HABER! Milan’dan Franck Kessie’yi bedelsiz kiraladık. Pazartesi açıklanır, Çarşamba günü kampta! İlkler benden sorulur.

Brugge’li Okereke 5 milyon euro + 3 bonus karşılığında bitti. Falcao-Okereke olacak. TÜM HERKES BENİ KONUŞACAK!

Muslera-Scout-Luyindama-Cahill-Nagatomo(Scout)-Matic-Seri-Kessie-Feghouli-Babel-Falcao

Şerefim üzerine yemin ederim ki doğruyu söylüyorum sizden 2 gün beklemenizi rica ediyorum. Güzel günler göreceğiz.

Okereke’yi neden 5+3’e bıraktılar diye merak ediyorsanız bedelsiz Ozornwafor’u kiralayacağız Brugge’ye.

Az sonra tüm tivitleri kaldırıp kilidi açacağım ve yeni tivitle olanları özetleyeceğim yaşananlar inanılmaz ama bana güvenin sadece 2 gün güvenin.

xdddd
Kessie demeyeydi belki yutardık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt