- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
selcuk inani nasil bir paraya besledigimizi görün iste. 30 milyonluk adamlar bile onun aldigi parayi almiyormus net ücret olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek istedigim Falcao bende atleticodaki yele gibi saclari ve taciyla iz biraktirenkdaş alınma ama fatih terimde transfer etmeden önce dediki gidin kamil meric'e sorun ben takımda düşünüyorum acaba kamil beyin bir şartı var mı? Falcao söyleyelim ona göre gelsin. (biraz mizah yapayım dedim. Umarım kırmamışımdır.)

cok benziyor benceFalcao'nun uzun saçlı ve kısa saçlı halini düşünün
Crixus'a benzemiyor mu lan?
ali koç ismi her nekadar tdk ya göre özel isimde olsa sürekli küçük yazarım bunu neden yazdım bilmiyorum.febe tarrağı yedi bejeke bitik başak leş lazya zorlar 2. ciye 10-12 puan fark atarızYalnız çok açık söyleyebilirim ki;
Ben Ali Koç kadar vizyonsuzunu görmedim.
burda açık söyllüyorum en mantıklı yorum yapanlardan birisin sergenarkadaşlar alıstık bu tarz haberlere,emre mor yarın gelecek dendiydi.ona bakalım,samatta ile ilgili de ne haber bulursanız getirin.en yakın olanlar bunalr belli
Sezon sonu bir PL kulübü ile 50 milyona anlasiriz ve Alanyasporun yaptigi gibi oyuncu alip satariz gelecek sezona +32 milyon ile baslariz.
Bunlar hep faydalı reklam.