Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao konusunda sıcaklık artıyor malesef iş ciddi gibi. Satılması büyük hata olur. Takım kurgusu defanstan başlar ve biz bunu yeni yapmışken tekrar bozmak ne kadar doğru. Marcaoyu 1 sene daha oynatsan en kötü 20ye satarsın yaşı çok genç ama kendisi illa gitmek istiyorda olabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri mükemmel bi sezon geçirdi diyelim..
Şampiyonlar liginde çoştuğunu şampiyonluğumuza çok büyük katlı verdiğini düşünelim..

Fulham ın Seri yi 40..50 ye başka bi klube sattığını düşünün

Diğer tüm klüpler onyekuru seri örneğinde olduğu gibi genç potansiyelli oyuncularını bize kiralama yarışına girerler..veya genç potansiyelli oyuncular tercihini bizden yana kullanırlar...

Yeterki başarılı olsun win win herkes için

Yalnız çok açık söyleyebilirim ki;
Ben Ali Koç kadar vizyonsuzunu görmedim.
ali koç ismi her nekadar tdk ya göre özel isimde olsa sürekli küçük yazarım bunu neden yazdım bilmiyorum.febe tarrağı yedi bejeke bitik başak leş lazya zorlar 2. ciye 10-12 puan fark atarız

Sezon sonu bir PL kulübü ile 50 milyona anlasiriz ve Alanyasporun yaptigi gibi oyuncu alip satariz gelecek sezona +32 milyon ile baslariz.
DzZD9D6X4AEJLMD.jpg

Abooovv FB 2-3 transfer yapıp kapatacagiz mi dedi?
Vallah bunlar atan Vedat, tutan Altay olarak sezona girecek. 2 stoperleri var sadece Serdar ve Sadık. Tek sol bek Hasan Ali. Orta saha rotasyonu Jailson, Ozan, Tolgay.
Lan en az 7 iyi topçu lazım bunlar ne kadar rahat yaaa : dddd

Hayır marcaoyu satmak zorunda falan da değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt