Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He bilmiyordum sagol. Tovbe tovbe. Futbolculuklarini mi karşılaştiriyoruz da dunyanin sırrını açıklar gibi yazılar yazıyorsunuz anlamıyorum. Josefin istenmeme sebebi agresiflikleri ve saha dışı olayları. Meloda da olan şeyler yani. Benzetme bu. Anlaşılmıştır ins.
Josefe hırçın diyorsun. Fener 2 senedir topal ve josefin yumusaklığından dolayı orta sahada ezildi. Josefin tek olayı maç öncesi kavga çıkarmak baska bir haltı yok.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri: Drogba burada oynarken Belçika ile oynadığımız bir hazırlık maçına bine yakın Galatasaray taraftarı onu desteklemeye gelmişti. Çılgın bir şey diye düşünmüştüm. Oyuncuları ve kulübü çok seviyorlar. Müthiş bir şey bu. Bunun için her kulvarda en iyi sonuçları almak istiyorum.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Klubun youtube hesabinda Seri klibi var ve orda birkac saniye Serinin kalp EKG resmini paylasmislar. Ben korktum. Belliki fiziksel tempo (koşu) sırasında çekilmiş. Doktorlarimizin genel check-up una güveniyorum. Lakin kesinlikle pre-cordial ölçümleri dikkate almalari gerek. Perfusyon scintigrafi mi yaparlar bilmiyorum.

Yarın final maçı var ama
Diagne KAP gelebilir mi
Ne dersiniz ?

yav bu kuslar cok erken uyanmis alikocistifa nedemektir ya daha bu sezon da koyup öyle ugurlayacaktik :D

Klubun youtube hesabinda Seri klibi var ve orda birkac saniye Serinin kalp EKG resmini paylasmislar. Ben korktum. Belliki fiziksel tempo (koşu) sırasında çekilmiş. Doktorlarimizin genel check-up una güveniyorum. Lakin kesinlikle pre-cordial ölçümleri dikkate almalari gerek. Perfusyon scintigrafi mi yaparlar bilmiyorum.
Şu mesajı okuyuncada ben korktum. Yapma renkdaş Allah korusun sağlam taş gibidir inş

gecen sene son gün forvet ha geldi ha gelecek diye yaşanan o heyecan daha bi başkaydı :asd:
ömeri transfer edip kapamısıtk galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt