İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
isimlere takılmayın dogru mu yanlış mı buna bakınÇok ilginç isimler duyum veriyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isimlere takılmayın dogru mu yanlış mı buna bakınÇok ilginç isimler duyum veriyor![]()
Hoca ifşaladıktan sonra hesabı kitlemişti.
Şimdi ne durumda bilmiyorum.
Josefe hırçın diyorsun. Fener 2 senedir topal ve josefin yumusaklığından dolayı orta sahada ezildi. Josefin tek olayı maç öncesi kavga çıkarmak baska bir haltı yok.He bilmiyordum sagol. Tovbe tovbe. Futbolculuklarini mi karşılaştiriyoruz da dunyanin sırrını açıklar gibi yazılar yazıyorsunuz anlamıyorum. Josefin istenmeme sebebi agresiflikleri ve saha dışı olayları. Meloda da olan şeyler yani. Benzetme bu. Anlaşılmıştır ins.
Yalandır o haber bence. Adamlar zati yeni Ze Luis i aldılarPorto Falcao'yu alsın biz Aboubakar'ı kiralayalım.
Vay sefiller vayVitor Hugo'yu alamamış bjk
Şu mesajı okuyuncada ben korktum. Yapma renkdaş Allah korusun sağlam taş gibidir inşKlubun youtube hesabinda Seri klibi var ve orda birkac saniye Serinin kalp EKG resmini paylasmislar. Ben korktum. Belliki fiziksel tempo (koşu) sırasında çekilmiş. Doktorlarimizin genel check-up una güveniyorum. Lakin kesinlikle pre-cordial ölçümleri dikkate almalari gerek. Perfusyon scintigrafi mi yaparlar bilmiyorum.

bjk kiralık+opsiyon teklif etmiş,palmeiras bonservisi ile almışVay sefiller vay
Lokman'i da Alanya aldi.Vitor Hugo'yu alamamış bjk
kargalar cildiriyordur simdi : )bjk kiralık+opsiyon teklif etmiş,palmeiras bonservisi ile almış