Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağır dram içerir

elhusso - 18.07.2019 22:49

Mesajı Gönderen: Mustafa:cLink:3259573
Cok birsey istemedik..

Bir sampiyon olalim‚ dedik..

Yillarin özlemi bi dinsin‚ istedik..

Ol sampiyon‚ git cl ne..

Tak dördüncü yildizi..

Sonra yine kemer mı sıkıyorsun..

Sık arkadas...

Yeter ki su camianin üstündeki ölü topragini kaldir..

Cok mu sey istiyoruz ??

Cok mu he ??

Abi o sene bu sene
3-4 transferle olcaz ya
Yeter amq
Bizden fazla hakeden yok şu dünya üzerinde şampiyonluğu
Atacaz şu ölü toprağını

Bence hoca ön liberoda esiti gibi birinden ziyade oyun bilgisi daha yüksek pas oyununa uyumlu isimler düşünüyordur.. Manuda bizim ilacımı 2 adam var biri Matic ki imkansızoğlu imkansız diğeri de Mc Tominay.. İskoç uyruklu bu yıl ciddi şans buldu ama o süper star eşiğini aşması imkansız yaşı 22 lingard gibi yokluktan oynar manu sever böyle lüzumsuz adamları.. Ada dışına çıkacağına inansam bu herifi kiralayalım derim de gerek son yıl sükse yapması gerek bize kadar 10 tane EPL takımının alacak olması nedeniyle o da imkansız gibi..
Hocanın Nzonziyi istemesi de bu yüzden hatta gerçekse Josef de benzer tarzda tabi teknik olarak bu isimlerin epey aşağısı.. Sizelı oyun bilgisi yüksek oyuncuların adı geçiyor bu tanıma uymayan tek adam cuellar onu da sadece videolarda izledim..

Yalnız form olarak öyle bir duruma geldik ki kimse Falcao buraya gelmez demiyor, bir kısım Falcao güzellemeleri yapıyor bir kısım Falcao'nun maliyeti sebebiyle istemiyor bir kısım Samatta mı Falcao'mu sorusuna cevap arıyor

Kimse de ulan Falcao Türkiye'ye gelmez demiyor :asd:
Seri hepimizin dilini yaktı

lan nzoznzi 1.96 boyundaymıs.gelsin uzun da boyu var

Nzonzi olabilir lan ismi de hiç geçmedi. Geçenlerde yabancı basında Roma elden çıkarmak istiyor yazıyordu.

Güncel kadroya göre ilk 11 in böyle olacağını düşünürsek, lig maçlarında tek yabancının yer alabileceği yedek kulübemiz size göre nasıl şekillenir, kimler yer alır ? Ben hala yerli oyuncu konusunda eksiğimiz olduğunu düşünüyorum.
8FC205BC-8C39-4458-A9BB-44185AE0B65E.webp

falcao sponsor ücretini ödeyecek deniyorda biz formaya stada sponsor bulamıyoruz nasıl olacak bu iş anlamadım . Falcao müthiş oyuncu ücreti çok Ftih hoca ne der bu duruma açıkcası şüpheliyim bence bir süpriz olacak gibi gerçi Diagne gitmeden bişey de olmayacak

Normalde sukse olacak bir transfer yapacagimizda 1-2 gun oncesinden yurtdisi basinindan haberlerini aliyorduk. Yarin buyuk gun diye beklentiye sokulduk bazi cevreler yuzunden, lakin basında oyle 100% biten bir transfer haberi falan yok.

Merak icerisinde bekliyorum

Ayni gün icinde Esiti, Falcao, Mor, Samatta transferleri aciklansa rakipler biter.

Kadro üstünlügünü dengeleyebilecek finansal gücleri ve sportif basarilari yok.

Öte yandan lige 2 yildir ambargo koydugumuz ve bu yilin da en güclü favorisi oldugumuz icin böyle bir hamle yaptigimizda rakiplerin taraftarlari FikFik ve Vizyon Reyizi topa tutar, dogru dürüst maca gitmezler ve ic saha avantajlarinin zayiflamasi da bonus olur.
Nasıl bir hayal gücüdür yaw?!..Bize de saygı duymak düşer!:hat:...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt