Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Seri transferi sonrası o Monchi denen yatık gelip Abdurrahim abimizin elini öpecek. Affet abi diyecek. Ben ettim sen etme diyecek. Abdurrahim abimizde sittur git diyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilgaz Cinar 47 yasindaymis... shok oldum.

23 bin yorum mu????Adam insta'yı hiç aktif olarak kullanmıyor belli ki ismi bizimle anılmadan önce en fazla 100-200 yorum filan alıyormuş gönderileri ismi bizimle anılmaya başlayınca paylaştığı en son fotoğraf 23 bin yorum almış![]()
Seri hepimizin dilini yaktıYalnız form olarak öyle bir duruma geldik ki kimse Falcao buraya gelmez demiyor, bir kısım Falcao güzellemeleri yapıyor bir kısım Falcao'nun maliyeti sebebiyle istemiyor bir kısım Samatta mı Falcao'mu sorusuna cevap arıyor
Kimse de ulan Falcao Türkiye'ye gelmez demiyor![]()
2 hafta önce ismi düstü de arkasi gelmedi. muhtemelen bizimkiler transfermarkti acip ne kadar ön libero varsa bilgi almistir menajerler vasitasiylaNzonzi olabilir lan ismi de hiç geçmedi. Geçenlerde yabancı basında Roma elden çıkarmak istiyor yazıyordu.
Nasıl bir hayal gücüdür yaw?!..Bize de saygı duymak düşer!Ayni gün icinde Esiti, Falcao, Mor, Samatta transferleri aciklansa rakipler biter.
Kadro üstünlügünü dengeleyebilecek finansal gücleri ve sportif basarilari yok.
Öte yandan lige 2 yildir ambargo koydugumuz ve bu yilin da en güclü favorisi oldugumuz icin böyle bir hamle yaptigimizda rakiplerin taraftarlari FikFik ve Vizyon Reyizi topa tutar, dogru dürüst maca gitmezler ve ic saha avantajlarinin zayiflamasi da bonus olur.
...zurnafor kiralanır bi yereGüncel kadroya göre ilk 11 in böyle olacağını düşünürsek, lig maçlarında tek yabancının yer alabileceği yedek kulübemiz size göre nasıl şekillenir, kimler yer alır ? Ben hala yerli oyuncu konusunda eksiğimiz olduğunu düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 51572