Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao sponsor ücretini ödeyecek deniyorda biz formaya stada sponsor bulamıyoruz nasıl olacak bu iş anlamadım . Falcao müthiş oyuncu ücreti çok Ftih hoca ne der bu duruma açıkcası şüpheliyim bence bir süpriz olacak gibi gerçi Diagne gitmeden bişey de olmayacak
Falcao gelirse sponsor teklifleri artar senin de elin güclenir cünkü marka degerine deger katar.

Seri tarzinda bir transfer daha olursa, asil o zaman sponsorlar yakamizi birakmazlar.

Screenshot_20190718-230115_Chrome.webp

Ozornwafor kiralik giderse 3 stoper kaliyor. Yerli stoper transferi sart.

Nzonzi olabilir lan ismi de hiç geçmedi. Geçenlerde yabancı basında Roma elden çıkarmak istiyor yazıyordu.
Fransız devi, Fonseca'ın eğitim yöntemlerinden olumlu yönde etkilenmesine rağmen, yine de başka bir kulübe transfer edilmesinden yana. Galatasaray ve Çin’deki yokluğundan sonra, ayrılması için gereken şart geçici değil kesin bir transfer ve inandırıcı bir projedir.

Calciomercato.it bildirir.

3 gün önceki haber

Duyumcu filan değil büyük ihtimalle ya direk yönetimden birisi ya da yönetimin bilinçli olarak kesinleşen transferleri kendi taraftarını havaya sokmak için son anda medyaya "bilinçli" sızdırmasını sağlıyor

Yoksa bu kadar eksiksiz duyumculuk yapması imkansız

Sadece bizim değil rakip takımlarla alakalı da sağlam duyumlar ı oluyor bazen..mesela demba banın başakşehire gideceğini söylemişti medyada tek haber yokken.. Gazeteci olma ihtimali var veya çok yakını.. Gerçi gazeteci olsa bu kadar genç yeteneği araştıracak bir yapısı olmazdı malum onların işi boş beleş şeyler..
Keşke bu arkadaş scout ekibine katılsa özellikle ligue 1 ve ligue 2 konusunda çok sağlam

masallah gecen sene nasil bir yedek kulübesi varmis (yokmus) ki adam al al bir türlü dolduramiyorsun.

tabi oyuna girecek tek hamlen sinan ve selcuk olunca bu cok normal.

Yarın muhtemelen Fenerbahçe bir transfer açıklar. Ardından Falcao açıklansa bu sene de şampiyon oluruz. Fenerbahçe bu sene psikolojik olarak şampiyonluk için her şeyi yapmak zorunda. Onları psikolojik olarak bitirmek lazım.

anladıgım nzonzi ikna edilemiyor.gomis girsin devreye.ikisi de fransız

Yarın muhtemelen Fenerbahçe bir transfer açıklar. Ardından Falcao açıklansa bu sene de şampiyon oluruz. Fenerbahçe bu sene psikolojik olarak şampiyonluk için her şeyi yapmak zorunda. Onları psikolojik olarak bitirmek lazım.
Fener transfer açıklayabilse bugünkü forma tanıtımına yetistirirlerdi. Simdilik kimseyi açıklayacak durumlari yok bence.

Arkadaşlar benim bir türlüanlamadığım bir nokta var.
Fener’in 180 bin Euro’a aldığı Elif Elmas nasıl oluyorda 2 sezonda 4 gol ve 0 asistlik bir performansla değerini 100 kat arttırıp 18-20 milyon Euro değerine ulaşıyor.
Messi mi bu?
Aga onu bende diyorum kaç gündür. Pis işler çeviriyorlar. Bir tane transferleri düzgün değil zaten düzgün bir şekilde adam da alamazlar satamazlar da.
Şu durumda bunlara imza atan topçunun kafasının 10 defa röntgenini cekmek lazım, hastalık için değil,içinde beyin var mı diye

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt