Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
M'vila kaç para acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao gelirse sponsor teklifleri artar senin de elin güclenir cünkü marka degerine deger katar.falcao sponsor ücretini ödeyecek deniyorda biz formaya stada sponsor bulamıyoruz nasıl olacak bu iş anlamadım . Falcao müthiş oyuncu ücreti çok Ftih hoca ne der bu duruma açıkcası şüpheliyim bence bir süpriz olacak gibi gerçi Diagne gitmeden bişey de olmayacak
Fransız devi, Fonseca'ın eğitim yöntemlerinden olumlu yönde etkilenmesine rağmen, yine de başka bir kulübe transfer edilmesinden yana. Galatasaray ve Çin’deki yokluğundan sonra, ayrılması için gereken şart geçici değil kesin bir transfer ve inandırıcı bir projedir.Nzonzi olabilir lan ismi de hiç geçmedi. Geçenlerde yabancı basında Roma elden çıkarmak istiyor yazıyordu.
Duyumcu filan değil büyük ihtimalle ya direk yönetimden birisi ya da yönetimin bilinçli olarak kesinleşen transferleri kendi taraftarını havaya sokmak için son anda medyaya "bilinçli" sızdırmasını sağlıyor
Yoksa bu kadar eksiksiz duyumculuk yapması imkansız
Reis sayfasına girip bakabilirsin23 bin yorum mu????
Bence Topallı alıcaz, Fatih Hoca da severdi onu geride kullanmayıEkli dosyayı görüntüle 51573
Ozornwafor kiralik giderse 3 stoper kaliyor. Yerli stoper transferi sart.
Hala da çok güzel durmuyormasallah gecen sene nasil bir yedek kulübesi varmis (yokmus) ki adam al al bir türlü dolduramiyorsun.
tabi oyuna girecek tek hamlen sinan ve selcuk olunca bu cok normal.
beles ertugrul ersoy'u aliriz bursa'dan.Ekli dosyayı görüntüle 51573
Ozornwafor kiralik giderse 3 stoper kaliyor. Yerli stoper transferi sart.
Fener transfer açıklayabilse bugünkü forma tanıtımına yetistirirlerdi. Simdilik kimseyi açıklayacak durumlari yok bence.Yarın muhtemelen Fenerbahçe bir transfer açıklar. Ardından Falcao açıklansa bu sene de şampiyon oluruz. Fenerbahçe bu sene psikolojik olarak şampiyonluk için her şeyi yapmak zorunda. Onları psikolojik olarak bitirmek lazım.
Aga onu bende diyorum kaç gündür. Pis işler çeviriyorlar. Bir tane transferleri düzgün değil zaten düzgün bir şekilde adam da alamazlar satamazlar da.Arkadaşlar benim bir türlüanlamadığım bir nokta var.
Fener’in 180 bin Euro’a aldığı Elif Elmas nasıl oluyorda 2 sezonda 4 gol ve 0 asistlik bir performansla değerini 100 kat arttırıp 18-20 milyon Euro değerine ulaşıyor.
Messi mi bu?
beles ertugrul ersoy'u aliriz bursa'dan.

gomis ückagitcisi 1 sene oyna. sezon sonunda zam iste, agla zirla ve zam yapmazlarsa bile baska takima transfer olursun diyecektir.anladıgım nzonzi ikna edilemiyor.gomis girsin devreye.ikisi de fransız