Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece laf kalabaligi yaptigin

Realist bakin su olaylara

Bakmadigin zaman iste gecen sezon ki duruma dusuyorsun

O an Gomisden daha iyi golcu alamazdik alamadikda birde basimiza diagne belasi geldi

Yanlissa yanlis ne var bunda

Gecen yaz bende seninle ayni fikirdeydim

Ne kadar yanlis dusunmusuz
Diagne hamlesinin yanlış olması, Gomis konusundaki doğru davranışı yanlış yapmaz, her olay ayrı değerlendirilmelidir...

Kendisine soruldu, beklenen performansı sağlayamamış olması durumunda sözleşmesindeki rakamlardan bir cent bile feda etmeyeceğini söyledi. FİFA-UEFA, spor mahkemeleri filan her durumda futbolculardan yana, kulüpler kendilerini korumak zorunda. Sözleşmesine sadık kalıp bir sezon daha oynasa, aynı katkıyı vermesi durumunda sözleşmesi zaten uzatılırdı. Burada anlayamadığın nokta nedir?!..

Falcao h.o. Yabancı basın aynı Seri gibi haberleri girmeye başladı. Çoğu kişi yarını işaret ediyordu. Hazırlık maçı sonrası kap gelebilir.

Yıllar önce Uefa finalinde izlediğimiz adam komple forvet, keşke böyle bizim forvetimiz olsun dediğimiz adam sonunda geliyor. Tabi o zaman ile arada fark olabilir ama bu adam gerçekten komple forvet. Ben şahsen ligin içinden geçeceğini düşünüyorum. Gözümüz forvet görsün.

Şu gollere bakın

belhanda + Mitronun gidecegini sanmiyorum.
Diagne + Mariano gider. Oradan 15-16 mio gelir.
Samatta gelir 10mioya. 5-6 mioya da dos alinir . Banega güzel hayaldi ama
sen sanmıyosun ama hoca marianoyu düşünmüyomuş.belhanda için de duyum aldım.ozornwafor da kiralanacak

seri nin menajeri kim bilen var m

Alın size amme hizmeti

Franklin malanın topçuları

Screenshot_20190719-004552.webp

Ersin Duzen Falcao'nun instasina 15 bin mesaj var diyordu 10 dakikada 22000 oldu :)

forumda su gelirse 3 forma su giderse 5 forma seklinde kampanyalar oluyor
bunlara nasıl katılabiliriz

Muslera
Mariano
Linnes
Nagatomo
Luyindama
Marcao
Seri
Donk
Feghouli
Belhanda
Babel
Diagne
Mitroglou

Ozonwafor'un bir şekilde kiralanacagini düşünürsek kadroda 13 yabanci var.
Fernando'nun yerine 1 yabanci gelecek orta sahaya 14 olacak ve kontenjan dolacak.
Diagne yerine falcao ya da başka bir forvet gelir yine 14 yabanci.

Bence de onyekuru gelmeli ama kimin yerine?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt