Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şirket ismi KIKWIT SPORT MANAGEMENT

Menajerin İsmi Franklin Mala

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Benden size duyum değil bizzat bildiğim bir olay 2 sene önce Samuel Bastieni hoca ilk geldiğinde alacaktık. Dursun sağ olsun son gün nagatomoya bırakmıştı.O aralar hoca Adanadaydı 17 aralık gibi Sular ın orda takılıyordu. Şadırvanlık var Adana da yaşayanlar bilir. Orda futbol okulu var. İşte bir arkadaşı vardı bizim hocaydı o ara Nashui Sezginin hocayı aradığını resmi teklif ettiğini söylemişti. Sevinçten uçmuştum. Ama hoca tüm planlarını önceden yapmıştı o sıra Tabi hiçbir istediği alınmamıştı. 4 kişi istiyordu. İşte hocadan zar zor samuel bastien ismini almıştım,hiçbir şeyi çaktırmıyordu bana. Şimdi serinin menajeri de bunun menajeri. Yani olursa olay 2 sene öncesine kadar dayanıyor bilin istedim. Hayatımda verdiğim ilk ve son duyumvari bilgi olabilir.

Falcao'nun Insta'sina 26 bin yorum var suan, adam sabah kalktiginda nereye düstüm ben diyeccek : D

Pek düzgün bişeye benzemiyor şirket açıp açıp iflas göstermiş vergiden filan yırtmış vurguncu bir reis 1969 doğumlu.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Aynı menajerden adam alacaksak orta sahaya bastien dışında bizim alacağımız kimse yok listede.. Genelde belçikadan vasat adamların menajerliğini yapıyor anladığım kadarıyla

Screenshot_20190719-004552.webp

Bu kadar atabildm listeyi daha iyi görsel yok

Samuel bastianı hoca istemişti. ama belhanda giderse gelir ancak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt