Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.845
- 25.830
- 2.893
Mendes - Ahmet Bulut ortaklığı ile yolun sonu Arda'ya çıkmaz umarım. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu dogrudur bence
2022'ye kadar sozlesmesi var piyasa 15m eurobelki ilgileniyoruz da millet gaza gelmesin, gelmez diye öyle yazıyor
Hacı sen bi özele bakBen bi çay demleyeyim.

gurpegi costu bu gece![]()
valentin rongier
samatta için 3 m euro kiralama ve 9 m euro zorunlu satın alma opsiyonu deniyor. falcao'yu bedava alıp, samatta için ayrılan bütçeyi keşke rongier için kullansak. tam aradığımız ve seri'nin yanına lazı...rerererarara.net
Lan bizim sefiller kimi alacak simdi![]()

La bu İtalyanlara güvenmeyin sigara içecem diye balkona çıkar komşuya sakso çeker gelir
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

hem fekir hem arfa. İlginç bi ekip oluyorlar cidden. Lo celso'yu 60-70'e satacaklar para da var.ben arfa betiste demişler

henüz betiste değil,düzelttim.ama ciddi ilgileniyolar sanırım,haberler cogalmıs.ispanyadan 2 takım daha istiyomuş.hem fekir hem arfa. İlginç bi ekip oluyorlar cidden. Lo celso'yu 60-70'e satacaklar para da var.
Seneye marcao+luyindama'dan 50 civarı bir bonservis kazanabiliriz diye düşünüyorum. O para iyi kullanılırsa mükemmel işler yaparız bizde.
Jorge mendes ile ahmet bulut ne yapar eder getirir falcaoyu yanında da eşantiyon olarak ardayı çakarlar