- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
BEYLER BİR FALCAOO VARR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Porto veya biz deniyordu ya.
Porto düşünmüyor deniyor haberde.net bilgi veriyor... Gerisi zaten bizim medya
Burda önemli olan yabancı basında gitmesi muhtemel takımlar arasında vardı porto
Ben de öyle düşünüyorumBugün diagne gidebilir maç bittiğinde törenlere kalmaz imzaya gider
Yine bir kırmızı gelebilir
Peki belhanda gider mi?banegaya hala ilgimiz var ama ancak belhanda satılırsa gelir tabii sevilla inadı kırılırsa bence seri banega belhanda yaparsak cok yumusak kalır ortasaha bence özellikle deplasmanlarda cok zorlanırız
Falcao'nun yaşına rağmen (ki bence yaşıyla ilgili bir problem yok gayet fit durumda ve geçen sene sürünen Monaco da hücuma enerji katıyordu) ismini gölgeleyebilecek dünya üzerinde zaten toplasan 10 tane forvet ancak sayarsın. Çok fazla şey yapmasınlar yani. Misillemeymişmişsarıkuşlar falcao ya misilleme yapmaya çalışıyorlarmış. hedefte Batshuayi varmış.
"Asıl hedefi Michy Batshuayi olan Fenerbahçe, Belçikalı yıldızı alamaması durumunda rotasını 25 yaşındaki Kamerunlu N'Jie'ye çevirecek. Lyon altyapısından yetişen N'Jie, geçen sezonu 21 maçta 3 gol ve 2 asistle kapattı. " (fotomaç)

oyumu çekimser kullanıyorum, bence gelmeli ama maddi durumdan veto yerse anlarımben Falcao'nun veto yerse maddi yükünden ötürü yiyeceğini düşünüyorum.
Falcaonun kariyerine, futbolculuğuna vs diyecek lafım yok lakin istemiyorum.
Bu tarz transferlerden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum artık.
Samatta ismi olursa çok sevinirim ve çok uyumlu 1 hamle yapmış oluruz.
48 saat içinde gider benceBugün diagne gidebilir maç bittiğinde törenlere kalmaz imzaya gider
Yine bir kırmızı gelebilir
Kac kuruşDiagneyi Çine satmışız.
Tesekkurler duyum icinDiagneyi Çine satmışız.