Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence insanlar Falcao'yu çok hafife alıyor. Falcao'nun golcülük özellikleri dünyada 4-5 santraforda vardır en fazla. Messi, Ronaldo tipi oyuncular joker olduğu için onları saymıyorum. Mevki olarak 9'un hakkını verecek dünya üzerindeki az isimden birisi Falcao. Porto'dan Atletico'ya giderken bize gelebileceğini hayal bile edemezdim ama şimdi ihtimali bile beni çıldırtıyor. Ama çok zor bir transfer bence. Olursa uçarım havalarda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.7 milyon takipçisi olan bir site porto no türkiye si yazmış falcao için. 1 dk önce atmış tweeti tweettera falcoa yazin çıkıyor. ben kopyalayamadigim icin bakın renktaslarim deportes rcn sitenin adi

Günaydın seri'nin yaninda belhanda'ya sahip olan takıma gönül vermiş dostlarım!

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Eşsiz bir deneyim yaşayın ve ustalıklı oyunumuza katılın Radamel Falcao ile canlı yayınımıza bağlanın @falcao bu gece Instagram hesabımızda, buraya girin: Volvo Car Colombia (@volvocarco) • Instagram photos and videos. Sizi bekliyoruz!

Falcao canlı yayın yapacakmış volvo ile attığı tweet onunla alakalı.

Falcao çıldırmış olmalı bu durumda yayın yapıyorsa. Soru alırsa her 100 sorudan 90'ı transfer olur.

Falcao az önce canlı yayında: “Benimle Galatasaray’ın ve Porto’nun ilgilendiğini biliyorum. Fakat Monaco’da da sözleşmem devam ediyor. Gelecekte neler olacak göreceğiz.” dedi.

Bunun üzerine Fox Sports Colombia’da canlı yayınlanan bir spor programı, ‘Radamel Falcao hangi takıma gitmeli?’ adında bir anket başlattı ve futbol severler bu konu hakkındaki görüşlerini iletiyorlar.

864D99A6-3D8A-4703-992A-5E44957F7D8B.jpeg

:asd:

Falcao transferi iphone almaya benziyo. Hediye olursa kullanırım ama param yoksa boğazımdan kesip de almam nasil benzetme ama beyler?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Paran olmasa bile 0 Faiz kredi ile iPhone sayibi olabiliyorsun

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Gidip Edson Alvarez, Wilmar Barrios gibi adamlari da sorustursalar hic fena olmaz. Hatta ne durumda bilmiyorum ama Santiago Ascacibar’ı Stuttgart’tan kiralık getirmek çok da zor olmayabilir. Araştırılsa ne adamlar var yahu. Klasik artık bizimki, belli isimlere takılıp kalıyoruz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ekli dosyayı görüntüle 51598

salı pazarında işportacılık yapar gibi olmuş.. forma berbat, suratlarında da meymenet yok hiçbirinin.

Koskoca kulüp bir adamın elinde maymun olmuş aslında. Şu görüntüye bakın. Her yer Koç iştrakının sponsorları. Koç takımı küme düşürse adamlar sesini bile çıkaramıyor. Elini bir çekse finansal olarak direk iflas konumuna gelecek kulüp çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt