Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
hiç sanmıyorum inanmamaya çalışıyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç sanmıyorum inanmamaya çalışıyorum![]()
11 den yukarı diagne yi satalım da kimi alırsak alalım ...Transferde nokta transferler yapan Galatasaray’ın forvetteki ilk hedefi olan Mbwana Samatta konusunda da mutlu sona çok yakın olduğu belirtildi. Oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, kulübü Genk ile pazarlıklarda ise aradaki farkın 1 milyon euroya indiği öğrenildi.
Galatasaray teklifini 8.5 milyon euroya kadar yükseltirken, Belçika ekibinin 26 yaşındaki Tanzanyalı forvet için 9.5 milyon istediği bildirildi. Tarafların 9 milyon euroda uzlaşması bekleniyor. Galatasaray böylece Diagne’nin satışıyla Samatta ile beraber Banega’nın transferini bitirecek.
milliyet
Kazandiracaklari peki? En kötu 1 sampiyonluk getirse cikarir zaten maliyetiniFutbol kariyerinin son senesindeki adam 2 senede 14 vermek de doğru değil.
E öyle de bunlar bu aklıevvelin önüne santrafor bakıyolar.aspor'a küsmüsler belli ki ayar gelmis vedat muric'i pompalayin diye. Dün haldun domac iyi sisiriyordu yok muric söyle iyi böyle iyi diye. Bence teneke baglayip yollarlar sezon sonu.
imzasızSergen günaydın. Nevzat'ın haberi mi?
Valla Celtic-Barcelona maçını izledikten beri hayallerimi süsleyen ortasaha.Tek başına ortasahanın defansif yükünü kaldırabilecek enerjiye ve kabiliyete sahip adam ya
Sergen Link at link at.Galatasaray samatta ile anlaştı.kulübü ile görüşmelere geldi sıra (ali naci küçük)
kulübü ile zaten görüşülyo,13 istediler.kiralık-opsiyon 10 verdik.son teklif 3 milyon+9 gurğegiye göre.bu adam bu sefer arkadan geliyo
gurpegi yorum yapmış o konuda,editledim.ama son haberlere göre 3 milyon+9 teklifSergen Link at link at.
Bunlar batırmaz, haketmeyen topçulara haketmediği kadar bonservis ve maaş verirsen batarsın.Arkadaşlar; "bir gol atar maliyetini çıkarır, forma satışından maliyetini çıkarır, karizması yeter sponsorluktan maliyetini çıkarır" gibi söylemleri bırakalım böyle diye diye batmanın eşiğine geldik. Bize takıma katkı verecek ayrıca satılma ihtimali olan son durağı bizim olmadığımız futbolcular lazım.
Nerede demiş Ali Naci???Galatasaray samatta ile anlaştı.kulübü ile görüşmelere geldi sıra (ali naci küçük)
kulübü ile zaten görüşülyo,13 istediler.kiralık-opsiyon 10 verdik..bu adam bu sefer arkadan geliyo