Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu haber de saçmalığın daniskası. Uğurcan var elinde senin. Bu sene parlatıp ya as kalecin yapmak ya da iyi fiyata satmak varken neden Altınordu'dan adam alırsın ki? Altınordu'dan bu yıl ilk transferi de değil sanırım Trabzon'un bu sene. Ya Altınordu'dan adam almayacak iki takım var bu ülkede altyapı olarak aşırı iyi olan. Biri biz diğeri Trabzonspor. Fabrika gibi oyuncu yetiştiriyoruz kaç senedir. Ne gerek var. Uğurcan'ı geçtim de Arda'ya yazık değil mi?

Linç yiyebilirim ama Samatta çok sıkıntılı duruyor 27 yaşında kariyer sezonunu daha yeni geçirmiş 19 23 yaş arası olsa sıkıntı yapmazdım ama bir de belçika ligi zaten oyuncu fabrikası bir lig bu yaşına kadar kesfedilmemesi iyi sezonundan sonra o ligde 30 40 milyon euro lar konuşulurken 9 10 arası bonservis istenmesi genk in direk bu fiyata satmaya odaklanması ve afrikalı oluşundan dolayı mental problemleri bence risk faktörünü baya yükseltiyor onun bonservisine vereceğimiz parayı falcao ya gömelim scout forvet transferini de mitroglou postalayıp daha genç ve ucuz bir şekilde bulalım onyekuru tarzı..

Samatta benim içinde soru işareti..
Burada öyle bir anlatılıyorki gerçekten çok üst düzey bir isim gibi.o ligten brugge oyuncusu wesleye 25 milyon verdiler.
Bu adama o kadar iyiyde neden 10 milyon civarı fiyatlar konuşuluyor..
Belki yanılıyorda olabilirim.

Bencede falcao ve scout transfrri daha mantıklı.

Bu arada yorum yaparken insanlara linç yemeyi düşündüren bir forum olması hiç iyi bir durum değil.insanlar bu tarz yorum yaptığında lütfen karşılığında hemen laf sokma durumuna girmeyelim.karşıt fikrini mantıklı bir şekilde sunarsın olur biter...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt