Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük maçlarda kaybolduğu doğru mu kanka?

Deplasmanda kaybolmuyor alan buldugu icin

Ama örnek vermek gerekirse Genk club Brugge ile evinde Mac yapsa ve Brugge oyunu kendi yari sahasinda Kabul etse,pivot olmadigi icin ceza sahasinda kaybolur ama öyle bos bos beklemez savunma arasinda

Orta sahaya yanasir veya kanatlara acilir bu sekilde oynar

Genk sezon boyunca 4-3-3 oynadi ve samatta’yi cogunlukla sahte 9 olarak kullandi Clement

Bu oyun sablonunda Brugge standard Gent Anderlecht gibi takimlara karsi istatistik yapmasini bildi icerde disarda

Bu Samatta'yi iyi irdelemek lazim beyler. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak lazım. Büyük maç ve avrupa arenasindaki skoru iyi görünmedi gözüme. Aksam detayli izlicem bu adamin deplasman ve büyük takim maçlarını. Özellıkle play off serisi çetin geçer Belcikada. Oraya bakmak lazim

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gaddar kerim deyince inanmıyorsunuz, lüe kolpacısı deyince inanıyorsunuz. Gaddar kerime ayıp

Bu Samatta'yi iyi irdelemek lazim beyler. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak lazım. Büyük maç ve avrupa arenasindaki skoru iyi görünmedi gözüme. Aksam detayli izlicem bu adamin deplasman ve büyük takim maçlarını. Özellıkle play off serisi çetin geçer Belcikada. Oraya bakmak lazim

Falcaoyu alip gecelim bosver

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onu mitro yapıyor zaten , bize topla etkili bir isim lazımdı. tutan değil taşıyan
Birde şu var Taha, bizim oyunu merkezden oynadığımızı düşünmüyorum forumda ki düşüncenin aksine.Geçiş oyununda kanatlar üzerinden etili olmaya çalışıyoruz.Bu yüzden alacağımız adamın hava hakimiyeti de çok önemli bence.

levent ümit 20 tane sallar bir tanesi tutar , ilk ben bildim der.

Fotomaçın 8 sene önceki Hamit Galatasaray'da haberlerinin tutması gibi.

Salladığını düşünmüyorum. Transfer bu, gerçekleşmeyebiliyor. E.Mor'u başkan açıkladı, KAP'ı bekleyin dedi. Hani nerede? Başkan da mı sallıyor?

Transfer işi sakat iştir. Dedikleri çıkmıyor diye sallıyor derseniz güvenilir adam kalmaz piyasada.

Meseala kimse Tetteh'in T'sini dillendirmezken bu adam GS Tetteh ile ilgileniyor hatta kulubu 8 istiyor, GS 4 öneriyor falan demişti. Ama adamın adını karıştırıp Lyon'un sağ beki Tete olarak vermişti haberi. Herkes ne alaka derken günler sonra ilgilenilen adamın Tetteh olduğu ortaya çıktı

Yokmu türkiyede forvet ta avrupalara gidiyoruz alalın memleketten bi forvet daha anadolu külupleri gelişsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben deyince linç yedim 1 sezonluk 27 yaşındaki adama manyak gibi 12 milyon para verilmez yahu akıl var mantık var... Premier lig kulüpler gibi penisimiz testisimize denk olsa deneyelim diyeceğim tek atımlık kurşunumuz var onu da dikkatli kullanalım..Bu tarz adamlara bizim gibi takımlar en fazla 6-7 milyon verebilir Leicester veriyorsa 12 hayırlı uğurlu olsun herifler Maguirela Chillweli satsa 150 milyon euro kazanır biz o paraya 5 sene takım yaparız..

Son düzenleme:
Samatta'yi 4 5 mac 90dk izlemek lazım. Analiz için. Yoksa burdan bir arkadaş Diagne için video yapsin New Drogba diye yedirir. Tamam videolarda ucak gibi gidiyor top sürüyor kafaya çıkıyor ama topsuz oyunda nasil adaba. Veya top rakipteyken nasıl? Pas tercihleri nasıl vs vs. Bide bizim büyük takim olduğumuzu unutmamak lazım. Baskıyi kaldirabilir mi Diagne gibi ağlar mi yoksa bunlar önemli seyler. Kendine güveni olan forvet 3 mac gol atamasa sonradan tikamaya başlar. Ama mentali kotuyse Emenikeye donusuverir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt