Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun mor, yarin falcao, pazartesi banega gelsin angut ve tinerciler kafayi yesin. :cigara:

Tabi Diagne giderse Samatta hamlesi olabilir. Aksi halde bonservis veremeyiz.

6 numara hamlesi çok kritik olacak.

Radamel Falcao'nun geleceği (32 yaşında) AS Monaco'da mı? Kolombiyalı Daily El Tiempo gazetesine verdiği röportajda, grevci, son günlerde Galatasaray'a yakın olduğunu açıkladı ve sözleşmesinin bitiminden bir yıl sonra durumunun stoklarını almak için sessizlikten çıktı. "Çıkan bilgiden haberdar edildim, ayrıca diğer kulüplerin ilgisini de duydum. Monako ile bir sözleşmem var. Çok fazla şey söyleyemem ve bu dikkatlice yönetilmesi gereken bir durumdur diyerek kararının aile olacağını açıkladı.

Radamel Falcao'nun geleceği (32 yaşında) AS Monaco'da mı? Kolombiyalı Daily El Tiempo gazetesine verdiği röportajda, grevci, son günlerde Galatasaray'a yakın olduğunu açıkladı ve sözleşmesinin bitiminden bir yıl sonra durumunun stoklarını almak için sessizlikten çıktı. "Çıkan bilgiden haberdar edildim, ayrıca diğer kulüplerin ilgisini de duydum. Monako ile bir sözleşmem var. Çok fazla şey söyleyemem ve bu dikkatlice yönetilmesi gereken bir durumdur diyerek kararının aile olacağını açıkladı.

dogru cevirmiş gibi

20190719_171327.webp

:asd:

Galatasaray'a yakın oldugunu acıkladı diyo.sonra röportajda

''çıkan bilgiden haberdar edildim.ayrıca diğer kulüplerin de ilgisini duydum''

cıkan bilgi Galatasaray

Var mı tıkırtı sıkırtı arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt