- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
gurrpegi girdi mi kırmızıyı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

abdüşün mbappe ile kıyaslandığı yerde ayıp etmiş olursun bu kıyaslamayı yaparakMor > Boyd desem?
Maşallah
Tabi Diagne giderse Samatta hamlesi olabilir. Aksi halde bonservis veremeyiz.
6 numara hamlesi çok kritik olacak.
tek tinerciler değil ki bu olsun bizde yerizbugun mor, yarin falcao, pazartesi banega gelsin angut ve tinerciler kafayi yesin.![]()
dogru cevirmiş gibiRadamel Falcao'nun geleceği (32 yaşında) AS Monaco'da mı? Kolombiyalı Daily El Tiempo gazetesine verdiği röportajda, grevci, son günlerde Galatasaray'a yakın olduğunu açıkladı ve sözleşmesinin bitiminden bir yıl sonra durumunun stoklarını almak için sessizlikten çıktı. "Çıkan bilgiden haberdar edildim, ayrıca diğer kulüplerin ilgisini de duydum. Monako ile bir sözleşmem var. Çok fazla şey söyleyemem ve bu dikkatlice yönetilmesi gereken bir durumdur diyerek kararının aile olacağını açıkladı.
![]()
Monaco : les vérités de Falcao sur son avenir
L’avenir de Radamel Falcao (32 ans) est-il toujours à l’AS Monaco ? Au cours d’un entretien accordé au quotidien colombien El Tiempo, l’attaquant (...) - Footmercatowww.footmercato.net
Emre Mor>Abdulkadir Ömür+Cengiz Ünder Emre daha potansiyelli bi futbolcu..
cuma günü gelmesini bekliyoruz dedi futbol arenadaÖyle bir şey demedi. Cumaya kadar Emre Mor ve Seri'yi yönetim bitirmek istiyor dedi.
Türkmenistan'da EPL yayını işine girebilirim.
Hamsiler Campi diye bir stoper almış.