Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
hangi iptv bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi iptv bu
bizim velet sonunda şans bulacak arkadaşlar.işlemler tamamlansın,kısa süerede a takıma cıkar.
bizim velet sonunda şans bulacak arkadaşlar.işlemler tamamlansın,kısa süerede a takıma cıkar.
u 19la calısıyomus.işlemleri tamamlanacakmıs lisans için.Bu çocuğun adını geçen yıl duymuştum çok yetenekli deniyordu son durumu ne sergen

Yıllardır yedekten girip katkı veren forvet eksikliğimiz var Webo Fernandao tarzı oyuncular bizim ligde iş yapıyorbu takimda gol yükünü cekebilecek oyuncularin sayisi fazla olmali. onyekuru, alinacak forvet, babel ve feghouli epey bir gol atar gibime geliyor.
50-60 arasi gol katkisi verirler. stoperler 1-2, seri 4-5, donk 2, belhanda 4-5 falan atarsa bir iki de rakip kendi kalesine atsa daha bunun jimmysi falan var herhalde yeterli olur.
Memnun musun renktaş donma felan oluyormu yıl içindeFull İPTV
Mesaj attım linki renktaş.Yasak değilse paylaşabilirim burada.Cezayir Senegal finalini izleyebilecek bir site? yardım..
Yıllardır yedekten girip katkı veren forvet eksikliğimiz var Webo Fernandao tarzı oyuncular bizim ligde iş yapıyor
Seri'yi de izlemisler zamaninda : DUlan Su Sadio Maneye red bull salzburgdayken fener az kalsin aliyordu, adamlar 13 falan istiyorlardi fener 10 vermisti