Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Josef ısırgan, döndürmeyen, agresifliğini sahaya sürekli dökecek durumdaysa gelsin. Donk'la Selçuk'la çok koparız oyundan. Sert, dinamik orta saha eksikliği çekiyor bu takım.

Josef karın kası sakatlığından aylarca oynayamamış.Eski fbli olmasını,çirkefliğini vs herşeyi geçtim.Bu adam hazır bile değil.

Josef hocadan vetoyu yer. Köln Nakamba yerine Elyes Skhiri diye bir 6 numara alacak. Nakambayi ingilzler gercekten isteseydi, simdiye coktan almislardi onu. Almanlara göre Köln 4-5 milyon teklif etmis ve Brügge 7-8 istiyormus. Belki 6-6,5 milyona falan bitirebiliriz o isi. Hoca ve Scout ekibi Nakambayi begeniyorsa tabiki.

Ali Naci Küçük: "Fatih Terim, Samatta'yı istiyor. İlk görüşmede oyuncunun kulübü 15 Milyon Euro talep etti. Hoca, ileride bu oyuncudan para kazanılabileceğini düşündüğü için oyuncunun 10 Milyon Euro civarında bir ücret karşılığında takıma kazandırılmasına razı."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hürriyet muhabiri Ali Naci Küçük: "Fatih Terim, Samatta'yı istiyor. İlk görüşmede oyuncunun kulübü 15 Milyon Euro talep etti. Hoca, ileride bu oyuncudan para kazanılabileceğini düşündüğü için oyuncunun 10 Milyon Euro civarında bir ücret karşılığında takıma kazandırılmasına razı." https://t.co/2dLCzy4RB3

Josef gelirse kontratin icine şu maddenin eklenmesini arzu ediyorum: her kamera karşısında muhabirlerin sorusunu cevapladığında RTUKun kabul edecegi sekilde NKFVAS demelidir.

Ondan sonra formamizi giyimesi icimize sinecektir. Vesselam

Josef'i Fatih hoca çoktan veto etmiştir bile sallıyor hırblar

Ali Naci Küçük: "Emre Mor, Terim'i arayarak 'Ben futbola sizinle dönmek istiyorum.' dedi.

Menajerlik şirketi ile bir takım problemleri var. Bu problemi çözdükten sonra Galatasaray'a imza atar."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt