Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.993
- 3.976
- 1.778
Çagne yi çıkardık elden hayırlısı ile heralde.14 iyi rakam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao ile olcanı aynı kefeye mi koyuyorsun.Marcao yu birtek Ben beğenmiyorum demekki , kuş falan değilim merak etmeyin, sadece beğenmiyorum, aynı tepkileri millet Olcan adın geldiğinde bayram ediyorken ben kazma dediğimde almıştım zaten , bunuda unutmayın yazın bikenara Marcao 25 falan etmez normal bir stoper
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hacı yapma gözünü seveyim selcuk coktan emekli oldu fatih hoca kıyak yapmasa evinde oturuyor olucaktıJosef mali gelecegine Selcuga katlanirim.
Futbolarena da konuşuyordu belki ordan alıntı yaptılar dinlemedim tamöyle bi twit yok ama josefi satmayan kulübü kiralamaz.boş yere ugrasıyolar
papagan gibi tekrar ediyo ya,bugun ispanyada cıkan haberde Galatasaray'a katılacak dediler.yabancı medya yazsın sonra siz yazarsınız ali naciAli Naci Küçük: "Emre Mor, Terim'i arayarak 'Ben futbola sizinle dönmek istiyorum.' dedi.
Menajerlik şirketi ile bir takım problemleri var. Bu problemi çözdükten sonra Galatasaray'a imza atar."