Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
josef hakkında şu yorumu yapmak istiyorum.2011 yazında taffarelin önerdiği kaleciyi almak üzere olmak gibi durum....

yunus fizik olarak güçlenmiş kim ne derse desin,3-4 kişi topu alamadı bi ara yunustan.bana göre forvete yakın oynatılmalı.cezasahası önünde çok yetenekli ve cok tehlikeli.çünkü aslen forvet.kanatta da iyi ama henüz hazır değil böyle değişik 11lerle oynarken....

ve umarım yedeklerle,bilhassa abudik kubidik isimlerle değil,as takımla da oynama şansı bulur.

Ahahahaha adam taça gidecek topu yoktan var etti. Penaltı kazandı Senegal. Var iptal edebilir ama.

Joseph gelirse geriye 8 9 milyon para kalacak. Nasil takim kuracagiz merak ediyorum.

Bi kere 1 yıllık gelecek Josef için ne taraftar onu sahiplenir nede o bize ısınır. Dün mesela Garry rodrigues zorla fenerde olduğu o kadar belliydi ki lansmanda

Onyekuru ve Emre Mor mutlak şart.Rakip takım kondüsyon olarak oyundan düştüğü an formda Onyekuru ve Emre ile rakip savunmayı perişan edebiliriz.Falcao transferinden bile çok istiyorum bu ikisini.

Josef dedikodusunun menejerler tarafından çıktığı o kadar belli ki..
6 aydır oynamayan, 30 yaşında birinin bu takıma girebileceğini cidden düşünenler var allah aşkına..
He he deyin kanal değiştirin yahu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt