- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
@Mustafa Canaslan video bu burak abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım. O zamanlar daha medyaya düsmemis isimleri turkspordan ögrenir arkadaslara söylerdim onlarda beni transferler olunca duyumcu sanardı ne günlerdisiteyı kapadı piyasaya oğlunu surdu sonrada ses cıkmadı bıdaha reıs.

Neredesin uzun zamandır görmüyorum seni? Etrafta tam senlik adamlar var.Arkadaşlar saat gece 1 de @Hayri Cund bi duyum verecek
FB geçen sene hazırlık maçında PSV'yi 3-0 yenmişti değil mi
En son baktığımızda 32. hatta kümede kalmayı garantilemişti :d
Muric olsa iyi bir ara 5 dk izledim sol bek orda tolga cigerci oynuyordu. Adam ortaya gecince bunlar çıldırdı. Khedira dan ne farki var diyenler mi dersin Emrecan halt etmis Tolgadaki fizige bak diyen mi dersin. Cebrail i yeni Hakan ünsal yapan mi dersin ne dersen decop muric 2 gol atti diye havalari soktular lol
bursa full genc takım cıkmış.2002-2001 ve 2000 dogumlu futbolcular var.küme düşecek bursa yine.üzücümuriç bursaya 2 gol atınca sarıkuşlar sosyal medyada çoşmuş![]()
bursa full genc takımcıkmış.2002-2001 ve 2000 dogulu futbolcular var.küme düşecek bursa yine.üzücü
@Mustafa Canaslan video bu burak abi
maçtan ziyade koca bursanın düştüğü hal üzdü.hepsi genc cocukların,nasıl kümede kalacaklar?u 19 takımı gibilerbursa, antep, kocaeli, eskişehir..bu kulüpleri yöneticileri yaktılar. kulüler yasası çıkmazsa daha birçok kulüp böyle batacak
Bursanin hocasi fena değil. Teknik ekiptede arkadaşım var dusmelerini istemem ama kendi de diyordu atesten gömlek giydi hoca diye.bursa full genc takım cıkmış.2002-2001 ve 2000 dogumlu futbolcular var.küme düşecek bursa yine.üzücü
bursa u 19-u21 takımı gibiler ama uyum saglanırsa basarılı olurlar belki,bi mucize olabilirBursanin hocasi fena değil. Teknik ekiptede arkadaşım var dusmelerini istemem ama kendi de diyordu atesten gömlek giydi hoca diye.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onumuzdeki yılda sampiyon ilan ettiler kendilerini nasil bir kimyasal kullaniyotlarsa artikMuric olsa iyi bir ara 5 dk izledim sol bek orda tolga cigerci oynuyordu. Adam ortaya gecince bunlar çıldırdı. Khedira dan ne farki var diyenler mi dersin Emrecan halt etmis Tolgadaki fizige bak diyen mi dersin. Cebrail i yeni Hakan ünsal yapan mi dersin ne dersen de
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maddi olarak aşırı kötüler. Çoğu adam birakip gitti. Ligde kalmayi deneyip seneye cikmaya calisacaklardir. Her ne kadar bize karşı pislesen bir Bursa olsa da futbol kültürü olarak ligde barinmasi gereken bir klüp. En azindan basaksehirden daha futbol kültürü taraftarlari var.bursa u 19-u21 takımı gibiler ama uyum saglanırsa basarılı olurlar belki,bi mucize olabilir