Ahmet Denizci
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2019
- 204
- 267
- 258
Hadi kardeş elim ayağıma dolandı heyecandan
transfer görüşmesini ben mi yapıyorum net rakam istiyorsun ne rakam imzalar atılınca söylerimYapma yauvvv
Bunu ben de soylerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi kardeş elim ayağıma dolandı heyecandan
transfer görüşmesini ben mi yapıyorum net rakam istiyorsun ne rakam imzalar atılınca söylerimYapma yauvvv
Bunu ben de soylerim.
Aynen kardeş ben sivasta yaşıyorum -40 gördük ayazlı havalarda nefes alamıyorsun
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seri kobra yılanı,sana bana benzemez.sogugu da sokar seriBen Sivas’ta askerlik yaptım bölüğün %90’ının kulaklar, dudaklar yaraydı Seri oraya gitse 2 hafta kendine gelemez.
ahmet denizci renktaş arkadaşlar hiç ismi çıkmayan birini istiyor senden sanırsam
Mart başında Sivas maçı. İnş soğuktan çükü düşmezBen Sivas’ta askerlik yaptım bölüğün %90’ının kulaklar, dudaklar yaraydı Seri oraya gitse 2 hafta kendine gelemez.
Sivasın ayazı başkadır erzurum falan halt etmiş neden deme sivaslıyım ordan biliyorum rtaşo merkezde degildir ya. Dag basinda falan olur. gecen sezon soguk dedigimiz-erzurum deplasmanini -2 derecede oynamistik.
Apo pazarligi direk 15 den actigina göre 12-13 arasi olur max
hangi takıma satıyoruzApo pazarligi direk 15 den actigina göre 12-13 arasi olur max
Sivasın ayazı başkadır erzurum falan halt etmiş neden deme sivaslıyım ordan biliyorum rtaş
Vardarhangi takıma satıyoruz
Asla öyle birşey değil desin ki Samatta bitti veya Falcao bitti veya Banega.. haftaya da resmen açıklansın bu transfer çıkıp özür dileyeceğim kendisinden.. Bir tek emre moru kabul etmem o iş %90 oldu gibi sallasa da şansı çok yüksek
Apo pazarligi direk 15 den actigina göre 12-13 arasi olur max
vardar bile tek kalemde 13 milyonluk transfer yapıyor. avrupayla makas cok acıldı.Vardar
Kimin eli kimin cebinde belli değil Ahmetciğim :red:özgür 5 dakika önce siteye girmiş ben o saate kadar özgür diye duyumcu olduğunu bile bilmiyordum siteye 5 gün önce üye olmustum zaten adamın siteye benden 5 dakika önce gireceğini nerden bileyim yanı ben 5 dakika önce girseydim özgüre mi kolpacı diyecektin okan kocukuda ben söyledim ona niye inanmıyorsun twetlerime saat saat bak ondan sonra konus