Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne 13.5m€ bedelle gitti
Samatta geldi
Banega konusulmuyor bile bitti ve alinmasi bekleniyor herhalde

Falcao ile de anlasildi sayilir ama o bedellerle alinir mi bilemiyorum

Resmen gecen sene en kolay gruptan 1 puanla elenmeye ve forvetsiz sezona baslamaya tepki transferleri yapiyoruz :) ffp ne kadar elverirse o kadar alinir
Bu Emre Mor un akıbeti ne durumda ? İlginçtir bende ona taktım kafayı :ROFLMAO:

Yaw hehehe. Amerikada hic bi takim okadar para veremez. adamlarin bazi ilk 11. oyunculari 100 bin dolara oynuyolarn.
No. Yıldız kontenjanindan veriyolar para. İbrahimovic kumanya karsiliginda oynamiyo hoş

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Geç be bunları çocuk mu kandırıyorsun kolpacı.. Geçen cuma buradaydım gece özgür seri bitti dedi 5 dk sonra gecenin 2sinde son dakika girdin ne hikmetse bir tek seri bitti dedin diğerleriyle ilgili yine yuvarlak cümleler
Yuvarlak adamdan düz cümle beklenmez. Hata buna inananlarda.

özgür 5 dakika önce siteye girmiş ben o saate kadar özgür diye duyumcu olduğunu bile bilmiyordum siteye 5 gün önce üye olmustum zaten adamın siteye benden 5 dakika önce gireceğini nerden bileyim yanı ben 5 dakika önce girseydim özgüre mi kolpacı diyecektin okan kocukuda ben söyledim ona niye inanmıyorsun twetlerime saat saat bak ondan sonra konus
Okan kabak gibi gostere gostere transfer sürpriz değil yani.

Günaydın.
Falcao geldi mi?

988006de1f7c1eeb37610182ad713264.jpg

Ben geriden geliyorum da millet ne sacmalamis Marcao şöyle böyle diye ya hazırlık maçı bu adam önünde donk Fernando ile oynadı bı sezon merak etmeyin oynar gene takir takir

Nevzat Dindar'ı dinlerken kulaklarım kanadı

Bakın ben başka bir söylüyorum, Falcao demiyorum ama kesin birşeyler olmuş olabilir diyorum.

Nevzat Dindar:Rodriguez in FEnerbahceye gelmesi sözkonusu değil bakın asla diyorum hooooop 1 gün sonra fener e geldi

Amma uğraştınız bir adamla. Kafanız mı iyi anlamadım ki... Salın gitsin Ahmet’i. Kendi halinde takılsın.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt