- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Duyum aldim NZONZİ icin ugras var kiralik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deli gibi top kapıyordu eskiden, tarz mı değiştirdi? Azman değil de mücadeleci herifti gerçi son yıllarda naptı fikrim yok.Schneiderlin pasör 6 numaradır,ihtiyacımız olan tip mi tartışılır,pozisyon bilgisi üst düzey ama ben sakat değilse Gonalons'u isterdim madem bu tip birini alıcaz
Schneiderlin
Seri
Wizardhanda
Enfes..........
Diagne bu os ile 45i gecer bu sene
bizim ligde onları çok rahat yapar zaten adam eplden geliyorDeli gibi top kapıyordu eskiden, tarz mı değiştirdi? Azman değil de mücadeleci herifti gerçi son yıllarda naptı fikrim yok.
Enfes olur Şıno sakat falan değilsekerim ne diyosun bu işe
seri-schneiderlin uyumlu olurmu öndede belhanda
Wanyama@Keramettin TANRIVERDİ
Sakatliklara bakmadan schneiderlin mi wanyama mi
morgan schneiderlinat bakayım linki
Adam biyonik ne sakatlığı topladan kariyeri boyunca 2 ay sakatlığı yokturEnfes olur Şıno sakat falan değilse
Everton westham valencia milan inter schalke wolfsburg hepsi aynı bok gibi yönetim son yıllarda harcadıkları oyuncular burdan ağrıya yol olureverton da baya maç kadroya almamışlar ama sakatlıktan değil,zaten everton kötü yönetiliyor
Vardi aslinda sakatlik sorunlari ama burda form tutarsa 3-4 sene adamimiz olur.Schneiderlin Manu öncesi çok beğendiğim bir oyuncuydu. Top kesme ve top dağıtımı konusunda gayet iyidir. Gelse tam bir fırsat transferi olur. Sakatlık sorunu da gözükmüyor.