Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zlatan'ın 5,8m takipçisi var falcao'nun ise 17m !

17 milyon !
Bu yüzden falcao transferine sadece sportif yönden bakmamak lazım. Eğer drogba gibi taraftarla bütünleşebilirse sportif başarıdan çok daha fazlasını elde edebiliriz. Seri transferinde drogbanın etkisi tartışılmaz.

Ben de böyle düşünüyorum fakat Fatih Hocanın Deniz’de ısrarcı olması endişe verici. Yerli olması dışında bir özelliği yok boş bir topçu. Hoca ne buluyor anlamıyorum.
Deniz istikrarlı bir oyuncu renktaş. Hoca kafam ağrımasın az çok ne vereceği belli olsun diye istiyor olabilir. Fakat Emre Mor gelişmesi ile bence o transfer rafa kaldırıldı. Deniz'in şuan gelse oynayacağı bölge yok. Beleş'te gelmeyecek yazık olur para vermek.

Üç kız çocuğum var tek başıma karar alamam onların okulu bizim için çok önemli. Kolombiya da oynamak hayalim ama zor demiş belkide Avrupa'da kalmamız gerek demiş. Galatasaray'ın ilgisinden haberdar edildim ayrıca başka kulüplerin de ilgisi olduğunu öğrendim. Gideceğim kulübün bu kez sportif projelerini hedeflerini göz önünde bulunduracam demiş.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Okulda sorunmu Gs ilkokulu Gs lisesi Gs üni si sırayla okur bebeleri

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir daha yazayimda, bize ligde 11 de oynayacak 1 yada 1 yerli kesin şart. Biri hadi şener ya da jimmy olurda emre mor bu yüzden çok çok önemli. 2 yerli demek yedekten 2 kaliteli yabancıyı oyuna sokabilirsin demek. Ilk hedef emre mor olmalı!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mor gelecekse illa onyekurunun alinmasina gerek yok

kendisi son haftalarda etkili olsa da sezon içinde sac bas yoldurdugu iki trilyon maclari da unutmamak lazim

emre mor potansiyel acidan onyekurudan daha ustun bir oyuncu ztn, tek disiplin sorunlari var
Emre Mor gelirse Onyekuru alınmayacak gibi duruyor. Fakat Mor tam bir soru işareti ne vereceği belli değil. Onyekuru yerine tercih etmek çok riskli olur.
Ayrıca Onyekuru bize gelmeden önce ciddi bir sakatlıktan çıkmıştı. İlk başlardaki kötü futbolunu kendini toparlamasına ve ülkeye alışmasına bağlıyorum ben. Biraz bocaladı fakat alışınca çok iyi katkı verdi.
Bu yıl tekrar kiralarsak çok daha özgüvenli ve hazır olarak gelecek. Geçen seneki performansının üzerine çıkacağını düşünüyorum kesinlikle. Mutlaka almalıyız.

İnter Dzekoya uğraşıyor 13 m teklif etmişler roma 20 istiyor bence 15-16ya biter bu iş
italyanlara göre; inter ve roma, 15 milyon euroluk bir anlaşma yaptı. ilk etapta dzeko ve kolarov'un inter'e transferi için anlaşıldı. ikinci etapta dzeko kesinleşti, kolarov yüksek ihtimal oldu. ama kolarov'un yerine başka bir isim ihtimali de var. süreç devam ediyor. Serkan Akkoyun yazmış

Deniz istikrarlı bir oyuncu renktaş. Hoca kafam ağrımasın az çok ne vereceği belli olsun diye istiyor olabilir. Fakat Emre Mor gelişmesi ile bence o transfer rafa kaldırıldı. Deniz'in şuan gelse oynayacağı bölge yok. Beleş'te gelmeyecek yazık olur para vermek.
Aynen katılıyorum. Beleşe daha potansiyelli Emre varken Deniz’e para vermek çok yanlış olur.

Yalnız zamanında İbrakadabra'yı alabilseymişiz hala etinden sütünden yararlanıyormuşuz.

günün ilk resmi transfer gelişmesi
gene tokat yedik ha , fener bu sene bizi iyice tokat manyağı yaptı.Klas oyuncular almak bir yana yurtdışına da genç oyuncu ihraç etmeye başlamışlar.Ali Koç vizyonu başka bir seviye gerçekten.

( kuş yemlerimizde GDO katkı maddesi bulunmamaktadır )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt