Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakıf okulu olarak belli bir miktar kontenjanı olduğunu düşünüyorum. Senin söylediğin gibi bir şey de olabilir tabi. Ama oyuncuların metal seviyelerini yukarı çekmek için oradaki çocuklarla beraber olması güzel olabilir.

Ya da Amerika daki üniversiteler liseler gibi sporcu kontenjanları açılabilir okullarda.
Bence çok zor çünkü o seviye okullarda hem sporcu olup hem okumak çok zor. Ben Fen lisesinde okudum, arkadaşıma Fenerbahçe'den teklif geldi ama okulunu değiştirmesini vs. beklediler, çocuk çok da yetenekliydi ama olmadı.

Bir tane spor lisesi var Semih Kayanın falan mezun olduğu, o tarz okulların sayısı artsa olur bu iş.

Zamanında 10 milyon dolar Beylerbeyine harcayacaklarına, La Masia tarzı bir akademi/okul kursalar şu an bambaşka noktalardaydık, şu an ise bu iş çok masraflı.

gdjqmk.jpg

Zulfo aga falcao bitti demedi mi dün gece? Daha da tartışmaya gerek yok. Ağa pokunun üzerine pokulur mu? Bize hayırlı olsun demek düşer.

Fatih hocanın onay vermesi bekleniyor muhabbeti bence külliyen yalan. Hoca zaten baştan istiyorum ya da istemiyorum der. Verebileceğimiz fiyat da önceden bellidir teklifini yaparsın ve beklersin.

Bence çok zor çünkü o seviye okullarda hem sporcu olup hem okumak çok zor. Ben Fen lisesinde okudum, arkadaşıma Fenerbahçe'den teklif geldi ama okulunu değiştirmesini vs. beklediler, çocuk çok da yetenekliydi ama olmadı.

Bir tane spor lisesi var Semih Kayanın falan mezun olduğu, o tarz okulların sayısı artsa olur bu iş.

Zamanında 10 milyon dolar Beylerbeyine harcayacaklarına, La Masia tarzı bir akademi/okul kursalar şu an bambaşka noktalardaydık, şu an ise bu iş çok masraflı.
Senin verdiğin örnek güzel ama benim anlatmak istediğimin tam tersi. Fen lisesinde okuyan çocuğu daha aşağıya çekmek gereksiz zaten. Böyle çocuklara dokunulmayacak. Onlar zaten gerekli eğitimi oldukları yerde de alıyorlar. Ama işte arda gibi Emre Ç. Gibi çocukları alıp yukarılara taşımak için güzel bir yol.

Atıyorum bu Galatasaray Lisesi olmaz da Galatasaray koleji olur. Yine kaliteli bir kadro ile benzer şartlarda eğitim verilir. Çocukların çoğu zaten belli bir yaştan sonra futbolcu olamıyor ama onca emeklerinin karşılığında hayatlarının ilerleyen dönemlerinde başarılı olabilecekleri bir eğitim de kazanmış olacaklardır. Benim bir çok arkadaşım okul zamanını alt yapılarda spor yaparak derslerine önem vermedikleri ve sonrasında sporda hayal kırıklıkları yaşadığı için şu anda evlerine zar zor ekmek götürüyor. En azından bunun önüne geçilebilinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt