Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kardeşim bizim yönetime kızıyorsunuz da kupa fotosunun altına cimbombom yazan da ben değilim ya gelmezse Falcao da büyük i. nelik yapmış olur.. Şunu görmesem biz kendi kendimize gelin güvey olduk diyeceğim

Ben o paylasilan fotodan once zaten supheliydim ama ondan sonra emin oldum
Falcao gibi elit bir profesyonel daha imza atmadan foto paylasmanin ne manaya geldigini bilir
Adam acikca monacoya mesaj verdi bak taliplerim var gidiyorum ha

monaco o fotoğraftan önce Galatasaray'ın ilgilendiğini bilmiyordu

Ya kardeşim bizim yönetime kızıyorsunuz da kupa fotosunun altına cimbombom yazan da ben değilim ya gelmezse Falcao da büyük i. nelik yapmış olur.. Şunu görmesem biz kendi kendimize gelin güvey olduk diyeceğim
Falcao da sorun yokki sen kulubu ile anlasmadan futbolcu ile anlaşirsan boyle rezil kepaze olursun

zaten liseci tayfa darbeyi vurmuş bu yönetimin tek tutunacak dalı onlara destek veren taraftardı eğer falcao transferi olmazsa taraftarda desteğini çekecek sonrasında bu yönetim s... gidecek. akılları varsa falcao transferini ne pahasına olursa olsun bitirmeliler.

1 milyonu su cocuga cok goruyorlar

çok gördüğümüzden değil bence. bizimkiler satış yapmayı beceremediği için sıkıştık kaldık.

direkt alım yapıp daha da eksiye batmaktan korkuyorlar anladığım kadarıyla. bu sıkışık durum sürerse yönetimi de bizi de zor zamanlar bekliyor.

Monaco lyon maci oncesinde bitiricektik bu isi. O mac cok sorun yaratacak demistim

Falcao da sorun yokki sen kulubu ile anlasmadan futbolcu ile anlaşirsan boyle rezil kepaze olursun

Rezil kepazelik bir durum yok Falcaodan bahsediyoruz Vedat muriq değil bu senin marka değerin gibi onun da bir marka değeri var.. Koskoca Falcao bizim fotoya cimbombom yazdıysa iş bitmiş demektir.. İlla yönetimi aklama derdinde değilm karşı tarafın da büyük yanlışları var

EB3oM3KXsAIuwxz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt