- 3 Temmuz 2012
- 139.864
- 88.152
- 5.338
ankete gore gelmıyor gecmıs olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetApo yine mi beğendi falcaonun fotolarini
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pires ile aynı uçağa binmiş diyorlar.kac saattir ucakta bunlar?
Ben o paylasilan fotodan once zaten supheliydim ama ondan sonra emin oldum
Falcao gibi elit bir profesyonel daha imza atmadan foto paylasmanin ne manaya geldigini bilir
Adam acikca monacoya mesaj verdi bak taliplerim var gidiyorum ha
Miami nice arası kaç saat bilmiyorum kikac saattir ucakta bunlar?
madrid'den geliyor, simdiye yetismesi lazimdi, dün miami'den madrid'e ucmuslarMiami nice arası kaç saat bilmiyorum ki
Falcao da sorun yokki sen kulubu ile anlasmadan futbolcu ile anlaşirsan boyle rezil kepaze olursunYa kardeşim bizim yönetime kızıyorsunuz da kupa fotosunun altına cimbombom yazan da ben değilim ya gelmezse Falcao da büyük i. nelik yapmış olur.. Şunu görmesem biz kendi kendimize gelin güvey olduk diyeceğim
Geçmişlerdir o zamanmadrid'den geliyor, simdiye yetismesi lazimdi, dün miami'den madrid'e ucmuslar
O foto ciddi bir mesajdi hatta o fotodan sonra monaco devlet baskani falcao ile gorusecek haberleri vardimonaco o fotoğraftan önce Galatasaray'ın ilgilendiğini bilmiyordu
1 milyonu su cocuga cok goruyorlar
Monaco devlet başkanı değil, prensi var benim bildiğim.O foto ciddi bir mesajdi hatta o fotodan sonra monaco devlet baskani falcao ile gorusecek haberleri vardi
Falcao da sorun yokki sen kulubu ile anlasmadan futbolcu ile anlaşirsan boyle rezil kepaze olursun