Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet çok iyi bir scout ekipleri var yaptıkları tesadüf değil.
Keşke komple bize gelse o ekip
Emre utkucandan bıktım
sıradan aptal saptal bi iş yapıyolar sanıyordum portoyu 3luk yapmak deplasmanda nebıleyım acayıp bı olay.

Galibiyet 3 milyon, beraberlik 1 milyon oldu deniliyordu sanki ama son durum bu mudur?

Yeni sponsorumuz

KulupLogolari-000240.webp

Millet enayi mi Monchi’ye futbolcu maaşı ödüyor. Hatta futbolcu gibi adamı, bir klüpden bir klübe transfer ediyor.. Herzaman söylüyoruz.. İNGİLİZCESİ OLMAYAN ADAM KLÜP ADINA ULUSLARARASI TİCARET ANLAŞMALARINI / TRANSFER GÖRÜŞMELERİNİ YÜ RÜ TE MEZ !
Yahu İngilizce'si olmayanı turistik yerde mağazada bile çalıştırmıyorlar. Bizimkiler milyon euroluk futbolcu transferine Türkçe bile konuşamayan adamı gönderiyorlar.

Umarim bizim beceriksizler Falcao'nin yillik parasini karsilamak icin Basaksehir'in elenmesini bekliyolardir. İnsallah boyledir yani transferin bu kadar uzamasinin nedeni. Diagne'nin satilip da 6 numara transferi de bonservisle gerceklesmesi lazim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben benficanin falan hic transfer yaparken tvde şov yaptıklarıni, adam alinmadan fotograflar aciklamalar falan yaptigini görmedim. Şak diye adami alip idmanlara atiyolar bi de benfica bu dunyanin en iyi altyapisi ve scout ekibi var. Aklima ilk gelen örnek bu, biz haric herkes böyle. Sonra otur bekle adami su oldu bu oldu 3 gun sonra geliyor 5 gun kaldi falan amatörluk degil bu baska bi sey aptallik diyecem de yakisikalmaz

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ben benficanin falan hic transfer yaparken tvde şov yaptıklarıni, adam alinmadan fotograflar aciklamalar falan yaptigini görmedim. Şak diye adami alip idmanlara atiyolar bi de benfica bu dunyanin en iyi altyapisi ve scout ekibi var. Aklima ilk gelen örnek bu, biz haric herkes böyle. Sonra otur bekle adami su oldu bu oldu 3 gun sonra geliyor 5 gun kaldi falan amatörluk degil bu baska bi sey aptallik diyecem de yakisikalmaz

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Falcao kullaniyor bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt