Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Allahim bagislasin ama bu tipleri uzaylilar mi yapip gonderiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıradan aptal saptal bi iş yapıyolar sanıyordum portoyu 3luk yapmak deplasmanda nebıleyım acayıp bı olay.Evet çok iyi bir scout ekipleri var yaptıkları tesadüf değil.
Keşke komple bize gelse o ekip
Emre utkucandan bıktım
Galibiyet 3 milyon, beraberlik 1 milyon oldu deniliyordu sanki ama son durum bu mudur?GSC Haber - Şampiyonlar Ligi'nde Gelir Dağılımları Nasıl Yapılıyor?
Son dönemde oluşan bilgi kirliliğine karşılık olarak medyada da düzgün bir haber yapmayı beceremedikleri için sistemin açıklandığı bir konu olsun diye bu yazıyı yazıyorum. Öncelikle bu sezon için ortada dönen miktar 3.25 milyar euro. Bu paranın 2.55 milyar doları Şampiyonlar Ligi (2.04 milyar...www.gscimbom.com
Yahu İngilizce'si olmayanı turistik yerde mağazada bile çalıştırmıyorlar. Bizimkiler milyon euroluk futbolcu transferine Türkçe bile konuşamayan adamı gönderiyorlar.Millet enayi mi Monchi’ye futbolcu maaşı ödüyor. Hatta futbolcu gibi adamı, bir klüpden bir klübe transfer ediyor.. Herzaman söylüyoruz.. İNGİLİZCESİ OLMAYAN ADAM KLÜP ADINA ULUSLARARASI TİCARET ANLAŞMALARINI / TRANSFER GÖRÜŞMELERİNİ YÜ RÜ TE MEZ !
vay sergen zeren sen ha
acayıp bi olaydı .
Bugun cok ruzgar var sonra basalım@Recep Yıldırım Yangın ekip toplanmış yine tesisleri basacaklarmış
En son Dursun varken 3 kişi gitmişti![]()
Son çare mız, altın Vuruşumuz...Sergenı banlarsak falcao kap gelir diyenler
Sektir et onlarla mi ugrasacazKİNİNİZİ DİRİ TUTUN !
![]()
hea:crushed:vay sergen zeren sen ha
geri döndün demek
reis sen o gün ceza yedn falcao cimbom diye yorum attıacayıp bi olaydı .
![]()
Falcao kullaniyor biziBen benficanin falan hic transfer yaparken tvde şov yaptıklarıni, adam alinmadan fotograflar aciklamalar falan yaptigini görmedim. Şak diye adami alip idmanlara atiyolar bi de benfica bu dunyanin en iyi altyapisi ve scout ekibi var. Aklima ilk gelen örnek bu, biz haric herkes böyle. Sonra otur bekle adami su oldu bu oldu 3 gun sonra geliyor 5 gun kaldi falan amatörluk degil bu baska bi sey aptallik diyecem de yakisikalmaz
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!