Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.352
- 20.880
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine mi patladı
Yazdim bak diger bir posta cevap olarak,benim elestirim transferlerden ziyade baska nokta ki zaten eski mevzulara girmeyelim.hic gerek yokBu adamı bu transferler ile gömmek büyük ayıp olur. Aynı transfer dönemi alınan Alex Telles’i bir önceki dönemdeki Sneijder Drogba’yı ve Türk Futbolunun yönünü belki değiştiren Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi transferleri Faruk Süren mi yaptı ?
Akşamin ne farki var ? Akşamda ayniMilletin dediklerine uyuz olan ve gençleri niye aldık diyen tayfa burda. Akşama doğru girelim.
Hizli adam demek tempo demek tepmpo demek oyunun akmasi demek ama.bizim taraftar ndaiye ve Onyekuruya gecen sene beyinsiz diye cok salladi bu sene takim cok agir bakalim nasil olacakGerçekçi olalım. Gelinen nokta da
Fernandoyu da
Ndiayeyi de
Arıyoruz!
İlerleyen süreçte Onyekuruyu da arayacağız
Yav arkadasim Mustafa Cengiz Abdurrahim transfer ne zaman bitecek bilmiyorken seref aydin napsinSeref Aydin patladi. En cok buna uzuldum
Yok rengim. Eski mevzu. Epeyi gaza getirmisti bizi tarifeli mi gelecek yoksa özel uçakla mi diye. Birde birkac gune gelecek demisti. Gecen hafta başı. Bu sebepten. Kendimi hazirlamistim![]()
Falcao olmucaksa yapacak birşey yok acilen orta saha transferine yönelmeliyiz iki tane kırık dökükte olsa forvet var ama ortasaha yok
Yav arkadasim Mustafa Cengiz Abdurrahim transfer ne zaman bitecek bilmiyorken seref aydin napsin
Bu kafa yuzunden duyumcu kalmadi adam monacoya gidilecek dedimi dedi
Apo gittimi gitti alip gelemediyse serefmi tutup kolundan getirecek esi veya monaco sikinti yaptiysa seref gidip monacoyumu ikna edicek
Patlayan varsa beceriksiz yonetimdir
Sizin gibiler duyuma bakmasin bence resmi siteyi takip edin cunku siz dakikasi saniyesi saniyesine.haber istiyorsunuz duyum sadece bir haberdir okadar

yapma böyle rengo. formayı giyip maça çıkması lazım inanmam için.
o yüzden beklenti min düzeyde.