Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz forvetsiz de şampiyon olduk. Öyle veya böyle şuan forvetimiz var. Forvet oynatabileciğimiz adam var.

Orta saha alın bu takıma orta saha!
Falcao muhabbeti artık sinir bozucu hale büründü!

Bu adamı bu transferler ile gömmek büyük ayıp olur. Aynı transfer dönemi alınan Alex Telles’i bir önceki dönemdeki Sneijder Drogba’yı ve Türk Futbolunun yönünü belki değiştiren Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi transferleri Faruk Süren mi yaptı ?
Yazdim bak diger bir posta cevap olarak,benim elestirim transferlerden ziyade baska nokta ki zaten eski mevzulara girmeyelim.hic gerek yok

Kritik eşik yarın, sebebi de bir kaç kişinin yazdığı gibi Süper kupa finalinin yarın olması, dünya çapında büyük reklam olur Falcao'nun İstanbul'a gelmesi hatta belki de maçı o statta izlemesi.

Onun dışında cumaya kadar olmuyorsa artık bu defter kapatılmalı.

Gerçekçi olalım. Gelinen nokta da
Fernandoyu da
Ndiayeyi de
Arıyoruz!

İlerleyen süreçte Onyekuruyu da arayacağız
Hizli adam demek tempo demek tepmpo demek oyunun akmasi demek ama.bizim taraftar ndaiye ve Onyekuruya gecen sene beyinsiz diye cok salladi bu sene takim cok agir bakalim nasil olacak

Seref Aydin patladi. En cok buna uzuldum
Yav arkadasim Mustafa Cengiz Abdurrahim transfer ne zaman bitecek bilmiyorken seref aydin napsin

Bu kafa yuzunden duyumcu kalmadi adam monacoya gidilecek dedimi dedi
Apo gittimi gitti alip gelemediyse serefmi tutup kolundan getirecek esi veya monaco sikinti yaptiysa seref gidip monacoyumu ikna edicek

Patlayan varsa beceriksiz yonetimdir
Sizin gibiler duyuma bakmasin bence resmi siteyi takip edin cunku siz dakikasi saniyesi saniyesine.haber istiyorsunuz duyum sadece bir haberdir okadar

Falcao olmucaksa yapacak birşey yok acilen orta saha transferine yönelmeliyiz iki tane kırık dökükte olsa forvet var ama ortasaha yok

Yok rengim. Eski mevzu. Epeyi gaza getirmisti bizi tarifeli mi gelecek yoksa özel uçakla mi diye. Birde birkac gune gelecek demisti. Gecen hafta başı. Bu sebepten. Kendimi hazirlamistim :D

yapma böyle rengo. formayı giyip maça çıkması lazım inanmam için. :asd:

o yüzden beklenti min düzeyde.

Yav arkadasim Mustafa Cengiz Abdurrahim transfer ne zaman bitecek bilmiyorken seref aydin napsin

Bu kafa yuzunden duyumcu kalmadi adam monacoya gidilecek dedimi dedi
Apo gittimi gitti alip gelemediyse serefmi tutup kolundan getirecek esi veya monaco sikinti yaptiysa seref gidip monacoyumu ikna edicek

Patlayan varsa beceriksiz yonetimdir
Sizin gibiler duyuma bakmasin bence resmi siteyi takip edin cunku siz dakikasi saniyesi saniyesine.haber istiyorsunuz duyum sadece bir haberdir okadar

Duyumlarini severim. Saygi duydum hep. Ama garanti konusulmasi beni rahatsiz eden. Bircok insan beklentiye giriyor boylelikle. Garantici yerine biraz dolayli olsa, hicbir sıkıntı yok aslinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt