Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yeni formanın altına siyah şort mu giyilecek sürekli bununla ilgili resmi bir bilgi oluyor mu ?

Onca işin gücün arasında bir umut girip bakayım belki resmi açıklama olmuştur diye, çok şükür.Artik Falcao gelmese de olur

Takibe çökün beyler, adamın takipçisi çok az.​
ZONSİZZZİİİİİİİİİİİİİİİ​

fenerbahçe76 - 14.08.2019 19:26​
bos.gif

Seri´yi Akhisar maçında izledim turşunun teki. Beğenmedikleri De Jonk stilinde bir futbolcu. Nzonzi ise gamsız sıradan bir futbolcu‚ bize gelse kim bu ya denecek adam. Kaldı ki Roma´da doğru düzgün maçı yok. Ellerinde patlayacak son bomba ise Falcao olacak renktaşlarım. Bakmayın öyle repliklerde attığı gollere. Koşmayan ayağına top isteyen müzmin sakat bir oyuncu bence. Yoksa büyük liglere hemen transfer olurdu. Moral bozmak yok renktaşlar. Kolarov Gustavo Khajer üçlüsünü alırsak herşey çok farklı olacak. Yönetimin sessizliğini buna yoruyorum.

Bu yorumu Sgk yetkilileri görse arkadaşı malulen emekli ederler.

33 yaşındaki Fernando yu 4.5 milyon euro ya satıp, 31 yaşındaki Nzonzi yi 2 senelik nerdeyse bedava almak çok büyük bir başarıdır.

Biryandan gidip Diagne ye dunya para veriyoruz.Falcao transferini gereksiz yere uzatıp adamlara gebe kalıyoruz.
Bir yandanda akıl almaz derecede başarılı transfetler yapıyoruz.

Ben bunları anlamakta güçlük çekiyorum arkadaş.

Forumu geriden okuyarak yeni ulaşabildim. Yeni oyuncumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Hoş geldin dev adam. Darısı Falcao'ya inşallah.

Ben cidden şaşırdım bu adam Fransa milli takım oyuncusu bizi seçmesine cidden şaşırdım leo güney biliyordur belki sebebini
Çünkü epey talibi vardı bakayokoya göre bile imkansız diyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt