Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.704
- 102.762
- 5.238
Mehmet Topal'ı aldık.Anamm , birden 30 sayfa atlamış, kesin birşey oldu kesinnn.. yetisiyorum lan bekleyinn laaannn bekleyin :'(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Topal'ı aldık.Anamm , birden 30 sayfa atlamış, kesin birşey oldu kesinnn.. yetisiyorum lan bekleyinn laaannn bekleyin :'(
Falcao KAP gelecek hissiyatı yaşadığım ilk gün hadi hayırlısı..
Eminmiyiz beyler bunun fake olmadigina
Valla dostum şimdi halukun twitter adresinden baktım.18 sa önce yazmış nzonzi gsde diye.italyan kaynakları bugün öğlen haberleri girmeye başlamıştı ha daha öncesi varsa bilemeyeceğim ama yine de haluk kesin olarak yazmıştı bir yerlerden haber aldığı kesin.İtalyanlardı ilk kaynak. Di Marzio filan. Türkler ondan sonra yazmaya başladı.

Matrix şükrüdeki karizma kimde var beEkli dosyayı görüntüle 55928
İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık.
2 gün önce söylemeye başladılar renktaş.Valla dostum şimdi halukun twitter adresinden baktım.18 sa önce yazmış nzonzi gsde diye.italyan kaynakları bugün öğlen haberleri girmeye başlamıştı ha daha öncesi varsa bilemeyeceğim ama yine de haluk kesin olarak yazmıştı bir yerlerden haber aldığı kesin.