Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay vay geldi istediğimiz oyuncu
Transferi forumdan öğrenmek çok keyifli

1565800471841.png

İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık.

İtalyanlardı ilk kaynak. Di Marzio filan. Türkler ondan sonra yazmaya başladı.
Valla dostum şimdi halukun twitter adresinden baktım.18 sa önce yazmış nzonzi gsde diye.italyan kaynakları bugün öğlen haberleri girmeye başlamıştı ha daha öncesi varsa bilemeyeceğim ama yine de haluk kesin olarak yazmıştı bir yerlerden haber aldığı kesin.

Nzonzi transferinin detayları. (via
@ertansuzgun

Kiralama süresi: 1+1

İlk sezon kiralama ücreti: 0
İkinci sezon kiralama ücreti: 500 bin Euro

Satın Alma Opsiyonu: İlk sene €16 milyon

Satın Alma Opsiyonu: İkinci sene €13 milyon

Yıllık Ücret: €3.25 milyon

Bu aksam Istanbula yarin saglik kontrolu ve lisansi ciksin Cuma gunude Denizli macina yeni 6 no ile cikalim

Bu arada renktaşlar bu sene bol bol set hücumu izleyeceğiz Galatasaray'dan. Şansımız set hücumunda dönen topları toplayacak ve topun bizde kalmasını sağlayacak çok iyi bir ön liberomuzun olması. Burada tüm olay kapanmış savunmalara karşı bizim orta saha ve hücum oyuncularımızın, beklerin desteğiyle birlikte yaratıcı bir oyun oynamasına kalıyor. Tabi bunun dışında geçtiğimiz senelerde Bruma-Rodrigues-Onyekuru gibi oyuncular sayesinde en büyük hücum silahımız olarak kullandığımız ani atakları bu sene çok fazla göremeyeceğiz bence.

Valla dostum şimdi halukun twitter adresinden baktım.18 sa önce yazmış nzonzi gsde diye.italyan kaynakları bugün öğlen haberleri girmeye başlamıştı ha daha öncesi varsa bilemeyeceğim ama yine de haluk kesin olarak yazmıştı bir yerlerden haber aldığı kesin.
2 gün önce söylemeye başladılar renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt