Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olun yav bi haberle yangın yapıyorsunuz.Bu kadar uzaması cok sacma ama bakalım sezona Diagneyle baslayacak kadar lüksümüz yok.

Falcao gelmezse apo kendini sadece cavani transferi ile kurtarabilir yoksa kellesini aliriz foto cektirip like lar atip bizi bosa umutlandirana nefes aldirmayiz

Eğer aynı şartlarda aynı uzunlukta sözleşme alırsa bence monacoda kalır üzgünüm ama :(

Bana Galatasaray'ın verdiği kontratı verin demiştir muhtemelen de benim anlamadığım Falcao transferinin fırsat transferi olması Monaco'nun Falcao'yu yıllık ücretinden dolayı bırakmak istemesinden dolayı değil miydi?

İstanbul da ne baskısına girecekmiş acaba ? Bu zamana kadar görmediği sevgi ve saygıyı kazanır. Bu kadar ateşli taraftarın önünde oynaması da cabası. Su ortam FT etkeni, taraftarlar, cl ve kazanacağı para gibi etkenler düşünüldüğünde gelmemesi için hiçbir sebep yok.

Lequipedeki haber yeni bisey değil.hocalari kalmaisni istiyo yönetim de teklif yapacak falan diyorlardı zaten.teklif yapmalarında bi sıkıntı yok.falcao bizi tercih etti çoktan.hos yeni teklif iddialarına da inanmıyorum isterse kralı yazsın haberi

L’equipe bu sene biraz fazla yanıldı. Ben açıkçası İtalyan medyası dışında dış basına pek güvenmiyorum.

Kahreden haber geldi. Biliyodum böyle olacağını

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt