- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk baslarda ben de süphelenmistim ama cimbombom yazmasi, albayrak ile fotonun sizdirilmasi, tv röportaji falan bunlar hep monaco'ya mesaj.şeref yoksunluğu falcao'da bence eğer sözleşmeyi kabul ederse ki bence edecek gibi.
Ya senin harbi monaco hahaha ne değişik bi arkadaşsınyeni duyum isteyenlere taylan antalyalı için erzurumla görüşüyoruz kayseride istiyor ama net birsey yok
Bırak rengim ma.caoya laf edersek linç ederler bizi. Ligde zaten yürüyerek sampiyon oluruz boşver.as stoper aldırmamız lazım her şey için çok geç olmadan
İstanbul da ne baskısına girecekmiş acaba ? Bu zamana kadar görmediği sevgi ve saygıyı kazanır. Bu kadar ateşli taraftarın önünde oynaması da cabası. Su ortam FT etkeni, taraftarlar, cl ve kazanacağı para gibi etkenler düşünüldüğünde gelmemesi için hiçbir sebep yok.Bana Galatasaray'ın verdiği kontratı verin demiştir muhtemelen de benim anlamadığım Falcao transferinin fırsat transferi olması Monaco'nun Falcao'yu yıllık ücretinden dolayı bırakmak istemesinden dolayı değil miydi?
Öğlen sen uyurken burada konusu geçti tartışıldıFalcao nun alternatif'i kim acaba...