Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EB96V8iXYAAd4ay

Taksim

yangın tayfa falcao gelmediği takdirde ne yapılacağına dair tatbikat yapmış:)

Ne bu lequipe falcao muhabbeti. Akşam takip edemedim

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ne bu lequipe falcao muhabbeti. Akşam takip edemedim

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Lequipe Monaco Falcao ile sözleşme uzatmak için görüşmeler yapıyor vs dedi
Ama Lequipe'in sahibi Monaco başkanına yakın olduğu için para koparmak amacıyla servis edildiği söyleniyor

simdi Su Monaconun ama bizimle ne alip vermediginiz var ulan simdi kiymetli oldu Falcao

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vallahi falcao konusu kendi açımdan gram ilgimi çekmiyor artık. Gelirse sevinirim tabiki ama gelmezsede çokta fifi.

Tek üzeleceğim taraftarın bu konuda bukadar beklenti içine getirilmesi olur. Baya kriz havası oluşur taraftarın büyük kısmı ile yönetim arasında.

Keşke gizli kalsaydı bu konu.

Vallahi falcao konusu kendi açımdan gram ilgimi çekmiyor artık. Gelirse sevinirim tabiki ama gelmezsede çokta fifi.

Tek üzeleceğim taraftarın bu konuda bukadar beklenti içine getirilmesi olur. Baya kriz havası oluşur taraftarın büyük kısmı ile yönetim arasında.

Keşke gizli kalsaydı bu konu.

Katılıyorum. Ama ilgimi çekmiyor deme. Asıl gelir ise nasıl açıklanır merakı var.

Katılıyorum. Ama ilgimi çekmiyor deme. Asıl gelir ise nasıl açıklanır merakı var.
Yok ya. Ciddiden bıkınlık geldi falcao konusunda.

Açıklandığı an nasıl olur bilemem hissiyatım tabiki peşin olarak ama şu an falcao haberi görünce pek ilgimi çekmiyor.

1-2 aydır günde bin tane falcao yukarı, falcao aşağıda haberlere denk gelince orada burada normal galiba benim şu anki durumum.

okan, linnes, şener, ömer, ahmet, selçuk, donk, akbaba, mor, jimmy, adem, diagne

yedeklerimiz

Icardi ile ilgili haber mi var nerden cikti sirf cocuklar forma giydi diyemi mevzu cikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt