Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer döneminin başında orta sahaya Seri-Nzonzi gelecek fakat forvet Diagne olacak deseler forumun %70'i kabul ederdi.

Ben Banega-Esiti'ye razıydım resmen. Çok çok daha iyilerini aldık. Düşününce bile acayip mutlu oluyorum.

Falcao gelirse sevinirim gelmezse üzülmem. Sadece B planımız yoksa biraz sallarım ama yapacak bir şey yok içimiz yana yana Diagne'yi destekleriz.

Mesela vermiyor mu Monaco Falcao'yu? Hemen Michy Batshuayi, Cenk Tosun, Daniel Sturridge falan hepsini salça olmalıyız.

Yangın yapmaya gerek yok. Bize lazım olan en kritik bölgelere transfer yaptık. Orta saha ve kulübe çağ atladı resmen.

Forvet için kalan zamanda uygun oyunculara yöneleceğimizden adım gibi eminim.

Herkese günaydınlar :hat:

Nagatomo mariano ve linnes gitmedi hala. Bu büyük problem üstüne diagne duruyor

Transfer döneminin başında orta sahaya Seri-Nzonzi gelecek fakat forvet Diagne olacak deseler forumun %70'i kabul ederdi.

Ben Banega-Esiti'ye razıydım resmen. Çok çok daha iyilerini aldık. Düşününce bile acayip mutlu oluyorum.

Falcao gelirse sevinirim gelmezse üzülmem. Sadece B planımız yoksa biraz sallarım ama yapacak bir şey yok içimiz yana yana Diagne'yi destekleriz.

Mesela vermiyor mu Monaco Falcao'yu? Hemen Michy Batshuayi, Cenk Tosun, Daniel Sturridge falan hepsini salça olmalıyız.

Yangın yapmaya gerek yok. Bize lazım olan en kritik bölgelere transfer yaptık. Orta saha ve kulübe çağ atladı resmen.

Forvet için kalan zamanda uygun oyunculara yöneleceğimizden adım gibi eminim.

Herkese günaydınlar :hat:
Ah dostum sabahın bu saatlerinde boylesine mantıklı bir post cok şukela

Bu dönem yönetime yazacağım olumsuz 2 konu var.

Birincisi sponsor olayı ikincisi de Diagne'nin satışı.

Bu iki süreci hiç iyi idare edemediler. Bir de ekstradan ciddi iletişim problemleri var.

Bir açıklama yapsalar sorun olmayacak bir durumu sessiz kalarak ciddi büyük sorunlar haline getiriyorlar.

Yangın tayfa mevzilerine!

Nzonzi Kap açıklamasından ve Wanda karısının instagram adresinin linkinden sonra dağılan yangın tayfayı topluyorum.
Fakat zor oluyor, çocuklar ortama hemen ısınsın diye kamyonu önden ataşe verdim. :cigara:

200.webp

Bu gecede süper kupa maçı ile gördük ki Chelsea orta sahasi ayağa top kısa pas ile neler yapılabilir gösterdi. Yani bizde bir de fredi alsak sool ayaklı muhteşem olur. Kısa pas sade araya dikine oyun ileride de falcao dehşet olur.

Falcao gelmeyecek büyük ihtimal. Bu süreçte yapılan en büyük yanlış albayrakin foto servis etmesi oldu. Kendine de kulübe de taraftara da büyük zarar verdi. Çok iyi bir kadromuz var falcao gelmese de kendi bilir, ama iyi bir forvet mutlaka kadroya katmalıyız. Yürüyen mitro ve kafa olarak bizden kopmus Diagne ile geçmez lig ve avrupa. En büyük aday cenk tosun olmali. Everton da kadroya giremez uğraşsak ikna edebiliriz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Monaco ne pis bir kulüpmüş ya. Hem gelin oyuncu ile görüşün diye davet ediyorlar hemde oyuncuyu bırakmamaya çalışıyorlar. Rus zihniyeti kaypak olurlar bunlar.

Bugün veya yarin Falcao gelmezse Apo biter.. Birakunda Falçaoyu getireyum desin sonra foto servis etsin..Gelmezse camiada deprem olur.. Gerçi sözleşme imzalanmadığı halde bunu yaptığı için bile Apo'da bir zahmet ceksin gitsin..Şükrü basgan gibiler sessiz sedasız hallediyor işleri..

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanlış düşünebilirim ama falcao açıklanması için öncelikle diagne veya mitroglou gitmesi bekleniyor bence.

Falcao konusunda nedense çok rahatim. Olmasa da Bakayoko da oldugu gibi bizi tatmin edecek bir alternatifi oldugunu düsünüyorum.

Bakin Bakayoko olumsuz denildiginde Yönetime saymadigini birakmayan taraftarlar vardi. Dün bunlarin hepsi birden sustu.

Ha resim konusuna gelince Apo nun büyük bir hatasi tabiki Monaconun eli güçlendi ama ortaligi yangin yerine çevirmek anlamsiz

Baskanin son videosundaki yuz ifadesi herseyi anlatiyor zaten. Falcaonun sozlesme icin gorustugunu baskan bilmiyormu duymuyormu saniyosunuz ahmet bulut bosami orda illaki surekli iletisimdeler. Cok sorun olacagini sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt