Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.369
- 20.918
- 2.973
Cümleten günaydın; orta sahasında Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamış oyuncu bulunan takımın, büyük taraftarı. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Bulut Monaco da yaşıyor zatenBaskanin son videosundaki yuz ifadesi herseyi anlatiyor zaten. Falcaonun sozlesme icin gorustugunu baskan bilmiyormu duymuyormu saniyosunuz ahmet bulut bosami orda illaki surekli iletisimdeler. Cok sorun olacagini sanmiyorum.
Iyide hicmi iletisime gecmiyolar baskanla.Ahmet Bulut Monaco da yaşıyor zaten
Gazeteciler ve biz taraftarlar hiç bir halt bilmiyoruz ve hiç bir poktan haberimiz yok afedersin. İçeride ne oluyor ne bitiyor durum nedir kimse bişey bilmiyor. Açıklama da yapamıyoruz ceza yemeyelim diye. Falcao ve Abdürrahim yaptıkları sosyal medya beğenileriyle açık açık mesajı verdi. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Şayet olmazsa en büyük suçlu Abdürrahim Albayrak olur benim gözümde. Sonra da Falcao. Madem olmayacak, milyonlarca kişiye umut vermenin sorumluluğunu taşımakta kendilerine düşer.Iyide hicmi iletisime gecmiyolar baskanla.
Acaba Albayrakta mı takipçi kasmaya çalışıyor. Ne kadar acemi insanlar ya. Transfer nzonzi gibi 48 saatte açıklanır. Dallandı budaklandı inşallah elimizde patlamazGazeteciler ve biz taraftarlar hiç bir halt bilmiyoruz ve hiç bir poktan haberimiz yok afedersin. İçeride ne oluyor ne bitiyor durum nedir kimse bişey bilmiyor. Açıklama da yapamıyoruz ceza yemeyelim diye. Falcao ve Abdürrahim yaptıkları sosyal medya beğenileriyle açık açık mesajı verdi. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Şayet olmazsa en büyük suçlu Abdürrahim Albayrak olur benim gözümde. Sonra da Falcao. Madem olmayacak, milyonlarca kişiye umut vermenin sorumluluğunu taşımakta kendilerine düşer.
Albayrakın takipçi kasmak gibi niyeti niye olsun. 0 ihtimal o bence. Takipçi kasmak mı önemli küfür yemek, nefret edilmek miAcaba Albayrakta mı takipçi kasmaya çalışıyor. Ne kadar acemi insanlar ya. Transfer nzonzi gibi 48 saatte açıklanır. Dallandı budaklandı inşallah elimizde patlamaz
Ya ısmarlama haberler, Monaco gördü ilgiyi, ne kadar istediğimizi şimdi fırsattan istifade etmek istiyorlar. Falcao'nun gitmesini "istemem yan cebime koy" havasına soktular. Bu adam 33 yaşında epl, ligue1, la liga yapmış, dünya piyasasındaki birçok futbolcudan daha tecrübeli. Genç bi çocuk değil ki amatörce "cimbombom" yazsın. Monaco'nun tavrını kırıp artık 3-4 neyse vermek lazım. Tüm dünya piyasasına servis ettiler bizi, burdan dönmek futbol açısından sorun değil ama prestij açısından yönetim için büyük kayıp. Bilhassa geçen seneyi de eklersek.
Çok yanlış işler. Dalga geçme kozu veriyorlar resmen. Gerizekalıca hareketler.Bu falcao formaları basan gs storeler hiç iyi iş yapmıyor.