- 1 Mayıs 2018
- 57.945
- 48.714
- 3.873
Habere gore Falcao 3 senelik kontrat istiyormus, Monaco 33 yasindaki adama 3 sene vermez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olursa olsun Falcao alınan isim bu haberler doğru değil varsayarak yapılan şeyin bakın biz sözleşme uzatmak istedik olduğunu düşünüyorum
yok yaw bunlarAbi eften püften de olsa her takımın taraftarı vardır. Yani az buz bi oyuncuya sulanmadık adamların kaptanını alıyoruz. Nzonzi, Seri gibi al gülüm ver gülüm olmaz. Bu haberler illa ki olacak onu demek istiyorum
Sabah sabah olur öyleYazdiklarini anlamakta zorluk çektim renkdas
Öyle deme ya son prosedürleri hallediyorlar yada dediğin gibi taraftara biz göndermek istemedik ama gitmek istedi imajı vermek.Kac tane taraftari var ki gaz problemi yasamislar?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence de gelmezse diagnenin kalması lig için yeterli. zaten avrupa da bir hedefimiz yok en azından diagneden zarar etmemiş oluruzNzonzi gelirse lig için falcao bile gelmese yeterli. Lig şampiyonluğu demek borçların bitmesi demek. Çok önemli transfer olur.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden cümle kuramıyorsun?Yurt dışından mı?Sabah sabah olur öylehaberin doğru olmadığını düşünüyorum gözdağı para koparmak olduğunu ve taraftarları 3 kişi dahi olsa sonuçta elden kaçacak adam falcao olduğu için bu haberlerin çıkmasının normal olduğu kanısındayım
fenerliler trollüyordur yoksa net aptallık.#YaFalcaoYaİstifa
twitterda böyle bir başlık açılmışş bu nasıl bir mantıktır allah aşkına
DeğilimNeden cümle kuramıyorsun?Yurt dışından mı?
Sabah sabah olur öylehaberin doğru olmadığını düşünüyorum gözdağı para koparmak olduğunu ve taraftarları 3 kişi dahi olsa sonuçta elden kaçacak adam falcao olduğu için bu haberlerin çıkmasının normal olduğu kanısındayım
sadece sağdan soldan okuduğumu yorumluyorum Bülent Timurlenk demişti geçenlerde Petrov'a çalışıyorlar diyeMonaco baskani ruslarin Azizi gibi birsey. Dogru bence yazdiklarin