Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habere gore Falcao 3 senelik kontrat istiyormus, Monaco 33 yasindaki adama 3 sene vermez

Ne olursa olsun Falcao alınan isim bu haberler doğru değil varsayarak yapılan şeyin bakın biz sözleşme uzatmak istedik olduğunu düşünüyorum

falcao geldi mi arkadaşlar

4889563c44471c40f86294906e2cf500.jpg

Abi eften püften de olsa her takımın taraftarı vardır. Yani az buz bi oyuncuya sulanmadık adamların kaptanını alıyoruz. Nzonzi, Seri gibi al gülüm ver gülüm olmaz. Bu haberler illa ki olacak onu demek istiyorum
yok yaw bunlar
diamond elite platinum plus

adamlar
Bunların yaşadıkları yerde normal yol yapmamışlar,unuttuklarından değil ha yanlış anlaşılmasın ,herkesin helikopteri varmış ve ulaşım öyle gerçekleşiyormuş.
Çok da umurlarında olmaz ha messi falan gelir belki..

Yazdiklarini anlamakta zorluk çektim renkdas
Sabah sabah olur öyle :D haberin doğru olmadığını düşünüyorum gözdağı para koparmak olduğunu ve taraftarları 3 kişi dahi olsa sonuçta elden kaçacak adam falcao olduğu için bu haberlerin çıkmasının normal olduğu kanısındayım

Ahmet Bulut Cuma dönecek deniyor o zaman nedir ne değildir ortaya çıkar bir haberde de hafta sonu maça çıkıp geleceğini okudum

Nzonzi gelirse lig için falcao bile gelmese yeterli. Lig şampiyonluğu demek borçların bitmesi demek. Çok önemli transfer olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence de gelmezse diagnenin kalması lig için yeterli. zaten avrupa da bir hedefimiz yok en azından diagneden zarar etmemiş oluruz

Transfer olmasa (geçen seneki basiretsizliklerin üzerine) ya da bi pürüz olsa böyle bi surat olurdu hepsinde. ama başkan da apo da her fırsatta 32 diş sırıtıyorlar. Severiz sevmeyiz orası ayrı ama bunlar vurdumduymaz insanlar değil o yüzden ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
apo.webp

Sabah sabah olur öyle :D haberin doğru olmadığını düşünüyorum gözdağı para koparmak olduğunu ve taraftarları 3 kişi dahi olsa sonuçta elden kaçacak adam falcao olduğu için bu haberlerin çıkmasının normal olduğu kanısındayım
Neden cümle kuramıyorsun?Yurt dışından mı?

Monaco baskani ruslarin Azizi gibi birsey. Dogru bence yazdiklarin

Nzonziyi aldık ya bir rahatlama geldi yaw,bundan sonra olursa olur olmazsa önümüze bakarız hem çok da eksiksiz olmayalım.
Mustafa kapı,atalay,erencan falan daha çok deneriz farklı bir heyecan da olur.Dün chelsea bir sürü çoluk çocukla oynadı mesela..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt