Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.352
- 5.335
- 2.478
Tdleri cidden kalmasini istiyor demekO zaman bu kadar zamandır dertleri ne neden bedelsiz salmadılar adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tdleri cidden kalmasini istiyor demekO zaman bu kadar zamandır dertleri ne neden bedelsiz salmadılar adamı
Baştan beri istiyor jardim yeri kolay kolay dolmaz çünkü ama iş bu noktaya geldikten sonra ya falcao onca şeyi bizi kullanmak için yaptı ya da falcao artık bizim oyuncumuzTdleri cidden kalmasini istiyor demek
Mitro gönderilirse bence tosun bey için evertonla görüşülür;everton zaten bize verir her türlü ama tosun ingiltereden ayrılır mı ayrılırsa tiner old boysun korkusundan bize gelebilir mi,zaman.Yaw gidin ingiltreden bir forvet alın gelin en kötüsü bile ligi sallar, işimizi sağlama alalım.
Hatırlarım tabii ki sence aynı hatayı Bir kez daha yaparsa taraftar bu sefer arkasında durmayacagini da biliyorlardır dimi?Aynı yönetim 1 yılda 20 adamla görüşüp hiçbirini alamayıp takımı 1 yıl forvetsizde bıraktı hatırlarsan!
Buna katılıyorum bu sezondan sonra kısıtlama geleceğini düşünüyorum.Şu ffpden kurtulursak bu sefer Nihat Özdemir'e yakalanırız. Sınırlama getirir.
Ben sasiririmBugun KAP gelirse sasirmam acikcasi.
Gelsin sorun degil genc aslanlari oynatirizBuna katılıyorum bu sezondan sonra kısıtlama geleceğini düşünüyorum.
tecrübesizler idiAynı yönetim 1 yılda 20 adamla görüşüp hiçbirini alamayıp takımı 1 yıl forvetsizde bıraktı hatırlarsan!