Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla onu bunu sunu dusunmeyin, yok Petrov soyle yapti yok Monaco boyle yapti.

Transferin anahtari Falcaonun elinde, iki kilit var ya Galatasarayin kine acacak yada Monaconun.

Falcao ne derse o olacak

Hayırlı sabahlar güzel kardeşlerim, ağabeylerim. Canınızı sıkmayım öyle Falcao için. Ben bıraktım, Nzonzi transferinden sonra bu takım 10 kişide oynasa 70 puan alır.

Falcao olmazsa Cenk Tosun olur, başkası olur sıkıntı yok.

Steve Nzonzi gelmiş, ben gıkımı çıkarmam Falcao olmazsa. Demek ki sıkıntı bizimkilerde değil, Falcao ve Monaco’nun uyuşukluğundan.

Olur da sözleşmesini uzatırsa, edeceğimiz beddualarla küme düşürürüz Monaco’duklarımı.

Hayat güzel, Galatasaray güzel.

Yaw gidin ingiltreden bir forvet alın gelin en kötüsü bile ligi sallar, işimizi sağlama alalım.
Mitro gönderilirse bence tosun bey için evertonla görüşülür;everton zaten bize verir her türlü ama tosun ingiltereden ayrılır mı ayrılırsa tiner old boysun korkusundan bize gelebilir mi,zaman.

Acilen yonetimin bugün baska forvetlere yönelmesi lazim. Falcao görüşüyorda biz neden baska oyuncularla gorusmeyelim ?

Muslera

Mariano Luyindama Marcao Nagatomo

Seri N'zonzi Belhanda

Feghouli Falcao Babel

ilk 11'in yaş ortalaması 30 olacak. Bekleri seneye kesin yenilemeliyiz. Fulham lige çıkmaz ise Seri bir sene daha kiralanır. Nzonzi 1+1 ise sıkıntı yok. Falcaonun 36ya kadar yolu var ama Babelden bu sezon faydalanıp yerine hızlı bir kanat oyuncusu alınmalı. Lakin FFP...

Günaydın orta sahasında dünya şampiyonu olan takımın taraftarları.

Falcao gelecektir, Lequipe Monaco başkanının maşasıdır. Monaco son kurşununu atmaktadır. Cuma akşamına kadar somut gelişme olacaktır

Ulan falcao bizi kullanmis. Yönetimde hayvan gibi malzeme verdi.. rezillik

Bu hafta ligler başlıyor ben Cuma gününe kadar falcao transferinde bir gelişme yaşanacağını kap'a bildirileceğini düşünüyorum umarım hislerimde yanılmam bu transfer ile sezona daha motive ve hazır başlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt